Framme i Hilpoltstein

Startade från Calles i Rostock imorse

Vi var inte helt säkra på att det skulle gå att nå ända fram till Hille men det gjorde vi!

Det tog inte 5 timmar och 40 minuter utan snarare en hel arbetsdag från 8 – 17, men då hade vi ju stannat ett par gånger 😜.

Lunchen intogs på en inte allt för romantisk parkeringsplats utmed motorvägen!

Binkan sov sött hela vägen 🥰 han e en riktigt husbilshund han!!!

Väl framme på ställplatsen trodde vi knappt våra ögon! En plats ledig framme vid kanalen – helt otroligt!!! 😳

Nu var det verkligen dags att korka upp champagnen!!!!!

OCH inte nog med det! Det var ren och skär lycka när vi såg skylten med ”jordgubbar” precis bredvid ställplatsen!!! Ja alltså det stod ju inte jordgubbar… det heter det ju inte på tyska!! Men i alla fall… vi gick dit, och kom på att man kanske borde haft med nått att plocka i… men vi hade ju hundbajspåsar!! 🤣 Allvarligt! Det var det vi tänkte! för vi ville verkligen ha jordgubbar! Men tanten i ”lådan” hade papplådor man kunde plocka i 🤣 så vi knölade ner hundbajspåsarna i fickan igen!

Vad är väl en midsommar utan jordgubbar?!

Och vad är väl en midsommar utan sill, (eller lax…) potatis och nubbe?

Nu e det verkligen semester!!!! 🥰

Imorgon blir det Österrike 🚍

12 svar till “Framme i Hilpoltstein”

 1. Det verkade vara en mysig plats ni hamnat på. Har ni koordinater till denna plats för den vägen ska jag nog köra på hemvägen i sommar.
  Det verkade gå bra att fira midsommar i södra delen av Tyskland också, med nyplockade jordgubbar.

  • Vilka härliga bilder från Hillpolstein som verkligen en pärla bland ställplatser och även vi brukar ha vårt första stopp där och det är något speciellt med platsen och att semestern på något vis tar sin början där 👍🚐😍 vi har redan varit på rull i nästan två veckor och är just nu på Krk . Ha en riktigt fortsatt trevlig semester och tack för en bra blogg, trevligt att följa era resor .

 2. Ni ser såååååå lyckliga ut❤️Att Bingo är med är gelt underbart att se❤️👍🏻🐶

 3. Ja de där bajspåsarna som man alltid har med sig i fickan när man har hund kan faktiskt vara bra att ha. Har fått användning av de många gånger när vi går i skogen och hittar kantareller.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet Stora Husbilspodden

I detta avsnitt har vi en kul nyhet att berätta. Vi ska podda LIVE från scen på Elmiamässa Husvagn och Husbil 6-10 september 2023. Extra kul är ju om DU är där också! :-) Plats för husbil och entré för dig kan du vinna hos oss. I husbilsskolan pratar vi service och verkstadsbesök. Paj är avsnittets tips på kommaframmat. I restipset från Arnstrands (på Youtube) får vi både restips och en liten ”att tänka på”. Vi snackar Sällskapsspel, kommaframöl och insekter. Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA podkompisar Jeanette & Robban 😃 har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
 1. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
 2. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
 3. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
 4. 48. Restips inför europaäventyr
 5. 47. Air-condition, jobba från husbil och en tripp till Afrika
%d bloggare gillar detta: