Det såg ut som Marstrandsväder!

Nu har man dammat av alla beroendeframkallande appar igen! YR är väl den mest använda just nu! 😝

När man kommit på plats så åker ”Suncalk-appen” fram för att se hur solen beter sig under dagen 🤪 – här vi står nu e perfekt!

Det blev ju ett fantastiskt väder i veckan!! 20 grader igår när vi åkte hemifrån, så valet var rätt självklart……

I går morse satte jag igång slowcockern med fläskkarré, lök, vitlök och hickorysås 😜, så det var perfekt klart precis innan vi skulle åka 👍🏻. Fiffig husbilsmat 😎

Bingo undrade vart hans tallrik var 🤔, han var inte helt nöjd med placeringen på golvet….

Vi vet ju att det ligger ett litet bageri en kilometer från ställplatsen, så det var inte svårt att räkna ut vad det skulle bli till frukost idag 😜

Deras surdegsfrallor med pumpakärnor – åhhhh 🥰🥰🥰, köpte även ett par till picknicken vi ska på senare idag – det lutar åt den svarta leden 😎🌞

Det gör inte ont i ögonen att gå dit precis!

Tar kort varje gång jag är här, och blir helt enkelt inte mätt på det!!

Få se om det blir någon färd över till Marstrandsön idag

Inte riktigt lika stor kryssningsbåt som vi var på för ett par veckor sedan 🤪

Nyss körde grannen, så vi snurrade runt och fick bästa platsen 😜, inte första gången vi gör så 😂, och alltid händer det mitt i frukosten!!! Men visst är det värt det!!!! Speciellt när det inte är jag som vevar stödben, kör ner från klossar och släpar runt solpanelen 😂😂😂.

Men nu ska jag ”jobba” lite! Packa picknickmaten och marinera kycklingspetten till kvällens grillning 😊.

Bjuder oxå på en liten bild från hur det såg ut när jag kom hem från jobbet häromdagen!

Vill han ha en ny säng måntro 🤔

Ha en go lördag allihop 😎

P.s. Micke var väldigt nöjd med den nya lufthjälpfjädringen! Jag märkte inte jättestor skillnad eftersom det inte var jag som körde 😜, däremot så märkte man stor skillnad när man körde över gupp i vägen – dånade och skramlade absolut inte lika mycket 👍🏻

4 svar till “Det såg ut som Marstrandsväder!”

  1. Visst är det vackert där..får låta det bli av att åka dit i år. Ser att han är lika bitglad som Loke, denna syn kommer vi säkert också att mötas av förr eller senare😄 Hur det skall gå med husbilen är en annan fråga😬

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

52. Ett år som husbilspodd!🍾 Stora Husbilspodden

I Husbilsskolan pratar vi däck, kanske inte det första man går och tänker på men otroligt viktigt. Vi pratar om vad en ställplats/camping får kosta per natt. Lyssnaren Johan Banks undrar vad vi lyssnar på i husbilen när vi kör och här kommer lite oväntade svar😂. Vi firar dessutom 1 år som podd med tilltugg och massa bubbel…och vem i gänget är det som får stå för elen i två dygn? Restips: Holsljunga Camping & Café https://holsljungacamping.se Kommaframmat: “Förrätt” (detta blir det ofta när vi kommit fram på plats i Kroatien till Kommaframbubblet) Blanda en burk Philadelphiaost med en matsked creme fraiche, en nypa grovsalt och lite vitpeppar. Rör om och rulla in osten som en rulle i smörpapper. Lägg i kylen ett par timmar. När det är dags att servera, lägg ostklumpen i mitten av fatet och strö över stenbitsrom/kaviar, hackad rödlök och hackade rädisor, vid kanterna salta kex eller potatischips Kommaframöl: Hönö Lager från Hönöbryggeriet. Fruktig smak med inslag av ljust bröd, aprikos, örter och apelsinskal. Serveras vid 8-10°C till fläsk- och lammkött eller som sällskapsdryck. 5% Nr 30590 Elmia Husvagn Husbil: https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA poddkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
  1. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
  2. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
  3. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
  4. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
  5. 48. Restips inför europaäventyr
%d bloggare gillar detta: