Denna helgen hamnade vi i Varberg

Det finns inte många ställen att åka till på för- och eftersäsong… Denna helgen blev det Varberg. Inte helt dåligt egentligen 😜. Fick dessutom sällskap av Jim och Tiina som har bloggen Hobby on the Road.

Denna gången hade vi lyckats få med det mesta!!

Till och med ingefärashotten till frukosten!!!! 🤪 Men helt 100 var ändå inte packningen…. missat min duschtvål 🙈 så idag har jag gått omkring och luktat MAN 😂😂😂 (fick ta Mickes). Bingo var helt förvirrad 😂.

Efter frukost, och morgonpromenad utmed Varbergs härliga strandpromenad

tog vi och tryckte ner Binkan i cykelkorgen och begav oss in till stan med Jim o Tina

Det var med nöd och näppe han fick plats😂. Men han kom ihåg!! Han till och med hoppade upp mot cykeln och ville i!! Kanske berodde det på allt godis jag strött ut i korgen 🤔.

Sååååå skönt att det funkade! Man vill ju lixom kunna använda cyklarna i sommar nere i Europa 🥰. 4 veckors semester!!!! För första gången på 100 år!!!!! Kroatien here we come ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Efter lite strosande i stan hamnade vi på Harrys (som vanligt 🤪)

Kallt?? Näääää vi hade en fin terrassvärmare precis ovanför oss 🥰

Sen el-cyklade vi oss hem igen för att sitta utanför husbilen i ett par timmar faktiskt!!!

Värmde oss så gott vi kunde

Bingo blev trött av cykelturen

Självklart hade han en egen stol!!!

Häpp dags att sätta fart på grillen 🔥

God lördagkväll allihop 😘

4 svar till “Denna helgen hamnade vi i Varberg”

  1. Självklart ska hunden ha egen stol och mycket godis! Längtar till nästa helg då vi förhoppningsvis ska ut på årets första lilla utflykt. Blir nog bara en natt, men då är säsongen i alla fall äntligen i gång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

53. Getingfällor, restips och ett oväntat samtal Stora Husbilspodden

I husbilsskolan får vi lära oss om olika värmesystem i våra husbilar. Det blir fläskpannkaka i omniaugn, lyssnarmail och en väldigt god kommaframöl. Peter har fått ett oväntat samtal om sin nya husbil som han väntar på, och i restipset får vi följa med Maria o. Christian Stadling till Danmark. Elmia Husvagn Husbil https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA podkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
  1. 53. Getingfällor, restips och ett oväntat samtal
  2. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
  3. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
  4. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
  5. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
%d bloggare gillar detta: