Idag Nassau, Bahamas

Igår kväll var det åter igen galakväll, och vi hade fått en inbjudan på cocktail-party med kapten kl 17:30.

Det kändes inte riktigt lika exklusivt som förra året – nu visste vi ju vad som skulle hända, och att det inte bara var vi som var speciellt inbjudna 😂 utan alla som en gång tidigare åkt med MSC oxå skulle vara där (hyfsat många), men det var trevligt!

Efter middagen gick vi för första (och sista 😂) gången på teatern

Nu hade vi ju koll på vad som hände backstage och hur allt annat funkade (efter fartygs-touren vi gått tidigare på dagen), så det var lite kul, men kanske inte nått vi gått och betalat för att se…. Idag är det Michael Jackson tema så då går vi absolut inte!

Vi är ju som sagt rätt trötta på folk just nu (efter 1,5 dagar på sjön), och man slutar då aldrig att förundras över vilka konstiga människor det finns!!!!

Jag kan ge ett exempel; alla med Auera-paketet har tillgång till ett avskilt soldäck. Vi har legat där, till och från, hela veckan, för det är rätt trångt på övriga delar på båten

Man börjar känna igen folket och var de ligger. Bredvid oss idag låg ett amerikanskt par. De tog först tre handdukar var (det står en kille och delar ut dem vid entrén) två att bädda in solsängarna med och en som kudde. Sen hade de dessutom ockuperat två stolar i skuggan – förutom de som de låg på i solen – även de beklädda med två handdukar per stol 😳😳😳 Alltså!?!?! Uppfinningsrikt? Ja, men väldigt ego. Sen kan man ju tänka lite på de stackars killarna i tvätteriet??? Och miljööööön!?!

Mer exempel?? Okej, igår testade vi vår middagsrestaurang även på lunchen. Bredvid oss satt ett japanskt sällskap. En av killarna tog först in två räckcocktails till förrätt, sen en baguett av något slag med pommes och sallad. Därefter en stor hamburgertallrik och när vi gick satt de och diskuterade nått på menyn igen 😳😳😳. Alltså det finns ju bufferestauranger oxå!!! Eller är det vi som är för….. svenska??🙈

Bufferestaurangerna är då verkligen inte dåliga!!! Rent, fräscht och otroligt snyggt!!

Medaljens baksida är bara allt folk! Men inga problem kl 07:00 på morgonen 😂. Och man behöver inte gå hungrig! Det finns alltid någon restaurang som är öppen 😜.

Idag anlände vi till Nassau på Bahamas runt middagstid. Bufferestaurangen kändes som på Gekås en lönehelg i oktober / november 😂😂😂

Alla skulle käka innan de gick av😳. Så oxå vi…. puh 😱🙈😰

Så landsteg vi så Bahamas. Här var vi även förra året men då tog vi en utflykt med en katamaran till ett rev för att snorkla. Var då så besvikna att vi inte han se stan – men det gjorde vi idag.

Hög musik överallt från barer, restauranger och affärer.

Vi strosade runt lite bland souveniraffärer, diamant och juvelerare och hamnade slutligen på en mysig bar ute i vattnet – man vill ju inte riskera att få vätskebrist!!!

Men man ska göra utflykter i hamnarna det är ett som är säkert!!!

Nu ska vi snart börja packa! En sista middag ikväll sen hoppar vi i land i morgon bitti. Det vankas visst shopping i Miami och lite så…. 😜

Ett svar till “Idag Nassau, Bahamas”

  1. Ser trevligt ut då man kan lämna båten.
    Misstänker att mina ägare inte är några båtmänniskor, för instängt på något vis även pm båten verkar vara stor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: