Vi hamnade på Persköp ställplats

Förra helgen fick vi stanna hemma p g a Knud, ja stormen alltså. Det blev ju aldrig riktigt så illa som sagts, men fullt tillräckligt! Vi har varit ute i storm förr, och inget jag är sugen på att uppleva igen!

Vi gick istället en runda i Skreaskogen, när han lugnat sig lite (ja, Knud alltså).

Fick lite flashbacks från skoltiden när vi sprang på en orienterings…. grej?! Här sprang man omkring och jagade sånna där kontroller, (nja sprang å sprang, mitt favoritämne var matte – inte idrott!! 🤓), man hoppades att komma tillbaka till målet före mörkrets inbrott, och slippa bli efterlyst i Radio Halland🤪.

Jag hoppades på att hitta lite kantareller, men det är inte min grej det heller! Fattar inte hur man ska hitta dem!! Men hittade många andra svampar, som fick stanna kvar i skogen!

Bingo testade sitt nya flexi-koppel – han gillade det skarpt, var ju nästan som att vara lös 😍.

Denna helgen funderade vi på Åkulla eller Gekås, men campingen var fullbokad i Ullared 😳, och tur var väl det för sen kom jag på vilken helg det var….. lönehelg i September! Då vill man INTE vara på Gekås!! Och i Åkulla var det nått friluftsevent på söndag, så det slutade med att vi for till Persköp!

De hade fått nytt betalsystem sedan vi var här sist – sååå smidigt!! Bara att sätta in kortet, sen trycka på en ledig plats på kartan 👍🏻👍🏻👍🏻 Kan ju inte bli enklare än så – vi gilla!

Det är mysigt att vara i skogen på hösten tycker jag, och att på kvällen sitta inne och mysa 🕯

På grillplatsen var det folk som satt och grillade, det var inte många grader ute ska jag säga!! 4 grader på sin höjd, men gissar de värmde sig mer av drickan de hade i glasen än av elden 😂😂😂. Vi hamnade i Jonny och Lindas husbil som oxå tagit sig hit, 4 pers och 3 hundar 🐾🐶

Idag gick vi en promenad upp mot ”utsikten”, och vad gör vi?? Jo vi missade den😂, som sagt… orientering var inte min grej riktigt 🤪, men vi hittade tillbaka till husbilen i alla fall 😂👍🏻.

Ha en go lördag allihop 🍁🍄🐾🕯

12 svar till “Vi hamnade på Persköp ställplats”

 1. Förstår att Bingo gillar Flexi då han kan springa hur som helst. Vi har lämnat vårt hemma då Chivas springer framför benen åt både höger o vänster hela tiden eftersom han är så nyfiken på alla dofter.
  Tips lär Bingo hitta kantarellerna. Chivas har faktiskt hittat några, men det var nog mest tur tror jag.
  Hoppas ni får en skön helg i skogen!
  Ha det gött

 2. Bra att ställplatser / husbilsplatser blir lättare att få betala på, finns ju en del som är aningen krångliga.
  Min manlige ägare kan nog säga att ni var smarta förra helgen, jag stod stundtals på två hjul..😱

 3. Väldigt fin ställplats, men att den blivit Sveriges bästa förstår vi inte, finns många mycket finare tycker vi. Hittade dock en Karl Johan svamp när vi var där, så det får väl ses som en riktig pluspoäng 😀

  • Det var väl inte Sveriges bästa, utan årets ställplats, men jag vet inte riktigt vilka kriterier de är…. Allt beror sig ju på vad man är ute efter?!
   Skog? Faciliteter på ställplatsen? Närhet till stad / bad / event? Ja alla har nog olika smak och tycke om vad som är den bästa ställplatsen… och vilket humör man e på / vilken årstid det är 😂
   Våra favoriter är många, men ofta har de inga vidare faciliteter, eller ens el 😂
   Men för oss är de bäst 😍. Persköp gillar vi på hösten, i goda vänners lag, som denna helgen. Och visst är det roligt att det dyker upp nya ställplatser som vågar satsa lite 😊.
   Jag hittade faktiskt en liten KarlJohan jag oxå, men den fick stå kvar och växa till sig lite 😊. Ha de gott🍄

   • Ni är ju rutinerade och har stått på många olika platser och hittat vilka som är bra när och hur. Toppen! Och ja, självklart spelar en massa olika saker in när en bedömer vad som är bra. Men eftersom den är så haussad av alla så hade vi väldigt höga förväntningar. Kanske det som var fel helt enkelt. Fast vi tycker den var fin, så det är ingen sågning på nåt sätt. Bara inte så som vi förväntat oss.

   • Rutinerade vet jag inte precis 😂, men smaken e ju som baken och det är ju tur att alla inte gillar samma – då hade det blivit jobbigt 🤪
    Jag är nog likadan – hör man att nått är helt fantastiskt skjuts förväntningarna i höjden och man undrar ”vad var det här”?
    I alla fall…. bra med fler nya ställplatser 😊🐾🍂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: