I år röstade vi inte….

Det känns som att de nominerade ställplatserna i år var något fram-krystade? Flertalet har ju redan varit med tidigare år? Det hade varit roligare om det funnits fler nya ställplatser? Eller??? Som när Persköp vann till exempel!👍🏻🔆

Bua? Jag förstår helt enkelt inte 😂 Asfalt…. brötig fiskehamn… ingen mysig by/stad i närheten? Men: många platser! Är det därför den är så populär, eller vad har jag missat??? 😳

Nä, i år brydde vi oss inte om att rösta! 😶

Det kändes som om det var lite avslaget på mässan i lördags? Alla vi pratade med, sa att det var mycket mindre folk än förra året! Berodde det på att marknaden är mättad? Den nya dyra skatten? Eller vad kan det vara? Har i och för sig inte sett några siffror ännu 😊, så det kanske bara verkade vara så?!

Jag hade önskat lite nytänk! Jag menar, vi har varit på mässan i fem år på raken; är det inte dags att ”skylta om” lite? Forsbergs monter t ex, har sett likadan ut i, ja i alla fall fyra år, med turkosgrön matta och plastpalmer 🤔. Samma är det ju med de flesta andra oxå, om inte alla….. 🤔. I Kama Fritids monter står grillarna, stolarna, tälten o s v på exakt samma ställe år efter år 😳, är det inte lite tråkigt?? Kan det vara därför man börjar strunta i att gå in så mycket på själva mässan, och att det i stället blir mer och mer en husbilsträff på mässcampingen? Eller är det bara jag som känner så? 🤔

Mässcampingen ja…. där finns ju oxå en del ”förbättringspotential” ?! Ska man verkligen betala 1200 kr för fredag kväll – söndag på område 1??? 💸 Samma pris som för onsdag-söndag! Hade det inte varit bättre att ha strafflade prislista? (då menar jag inte de två olika biljetter som fanns i år; ons-fred / ons-sönd)

Det var många tomma platser på lördagen, eftersom många lämnade mässan. Kunde man inte erbjuda mässcamping lördag – söndag för ca 600 kr eller nått? Borde ju vara win-win?? 😳

Fram för lite nytänk 👍🏻 Hoppas att någon ”vågar sticka ut” på mässan 2019!

Väl hemma idag röstade vi ju givetsvis!!!

Verkar bli en spännande kväll! 😖

14 svar till “I år röstade vi inte….”

 1. Enligt pressuppgifter så besöktes mässan av 1773 st färre i år än i fjol. Idag, söndag, var det hur glest som helst! En försäljare vi pratade med sa att de kunder han mött, tänkte inte alls på den nya skatten (som inte blev såå otroligt stor som sades från början) Många kikar och åker sen till ”sin” handlare och gör affär – så hade det varit redan i fjol. Men sen håller jag helt med dej – det behövs lite nytänk. Det nyaste jag såg i år var att Niesmann stod bredvid Hobby och att husvagnarna hade flyttat upp i Forsbergs monter. Eller var det så i fjol med….. Vi har precis avverkat vårt 14:e år och det händer inte mycket, inte! Jo – F-tätet fanns inte från början 😉 Och det har blivit mycket mera ”kringaktiviteter”

 2. Visst kändes det som om det var färre besökare i år. Nyheter på mässan kommer att behövas och vara välkomna till 2019! Det var några säljare som bytt plats med grannen och Forsbergs hade vänt bilarna åt andra hållet 😅😂😂

 3. Tråkigt om det inte kommer lite nytänk. Särskilt för er som återkommer varje år. Vi har ju bara varit där en gång så kan inte alls uttala mig om det. Kanske vi dyker upp nästa år!

 4. Nu när Forsbergs har växt så har de många märken. Det är som BiÖ de profilerar Carthago i sin monter men har personal i andra montrar där deras andra märken står.
  ons-fred / fred-sönd uppställningen på fältet gick bra när med efter kl 10 skulle fältet vara tomt de nya kom i ca kl14 . Bra med nytänk!

 5. Haha, kul rubrik! Var verkligen tvungen att klicka, och sedan handlade det om något helt annat 😉 Jag röstade inte heller på ställplatserna. I det där andra valet röstade jag däremot 😉

  • Hm svår fråga! Beror sig på vad man e ute efter.
   Våra favoriter är Borgholm, Marstrand och Parapeten Hbg p g a närheten av trevliga städer/byar, men finast / bästa ställplats (i sig) är nog Borensberg eller Bauergården i vårt tycke!
   Men som sagt smaken är som baken 😊, och tur e väl det!
   Ibland vill man ha lite fart och fläkt och ibland vill man ha lugn och ro och stå i skogen – det är ju det som är tjusningen med husbilslivet 👍🏻☀️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: