10 år och 10 månader

Igår jobbade jag min sista dag på GN Transport i Halmstad, efter 10 år och 10 månader. Det var med blandade känslor kan jag säga 😢😃😵🤭😋😧😍

I veckan var jag ute på avskedsmiddag med mina goa kollegor Johanna, Anna och Katarina, på nyöppnade Texas Longhorn i Halmstad – såååå gott 😍

Fick ett foto på dem som jag kan ställa på mitt skrivbord på mitt nya jobb 😂, och en jättegosig filt med armar, att ha i husbilen (kommer nog ha den hemma i vinter oxå!). I Bingos färg – väl genomtänkt!! 😍. Kommer att sakna dem jättemycket! 😢

Till fikan blev det god tårta från Stålboms konditori i Falkenberg 💞

Fick en stor blomsteruppsättning med godsaker i av chefen ☺️, han vet vad man tycker om 😜, lagom rökig whisky – och att jag får ha den ifred 😂😂😂, (Micke dricker ju inte det, och det vet han 😂). Kommer att bli konstigt att inte jobba ihop längre 😶

Efter jobbet for vi till Varberg och checkade in på Getteröns campings ställplats. Hade stannat till på Korshags i Falkenberg, på vägen hem från jobbet, för att köpa var sin räk- och pastasallad. Till det korkade jag upp jubileumsflaskan från GN, vi fick när vi firade 30 år för två år sedan – så är det slut på jobbet och slut på vinet 😢. Fast Micke får fortsätta att köra fram och tillbaka, numera ensam 😉. Och jag ser fram emot nya utmaningar redan på måndag!!! 😃

Semestrarna verkar inte vara riktigt slut ännu, för på campingen var det inte fullsatt – men inte långt i från!

I förmiddags tränade vi Bingo på att åka cykelkorg.

Han är inte jätteförtjust i det kan jag säga…. men han kommer få vänja sig! Åka husbil däremot var inte ett dugg pipigt längre, vare sig att åka eller att sova i natt. Han sov i sitt lilla hus hela natten 👍🏻.

Efter en liten cykeltur rullade det in mörka moln från havet!!! Blev att snabbt hiva in allt i husbilen och gå in och sätta sig

Åskan dånade, blixtrarna lyste upp himmelen och regnet vräkte ner! Jag tycker det är ”roligt” att titta på web-sidan lightningmaps.org. Där ser man var blixten slår ner i real-tid och hur ljudet sprider sig – rätt många blixtrar!!!

Men det tog inte lång tid innan det dragit över

Man får ju fortfarande inte grilla… och fantasin börjar tryta nu på vad man ska äta… Ikväll blir det nog hämtpizza från restaurangen på campingen 😜, måste gått bra för dem i sommar 😂

Suger på om det ska bli en kebab eller en black & white…. 🤔

3 svar till “10 år och 10 månader”

 1. Man vet vad man har men inte alltid vad man får.. Men misstänker att du ändå gjort en ”grundlig” genomgång innan du sa upp dig. Lycka till på ditt nya arbete!
  Japp, vissa har allt semester fortfarande (hör min manlige ägare högt säga detta)😉
  Du bjöd väl Micke på en Mariestad så ni kunde skåla tillsammans när han nu inte dricker det andra..😀😀

  • Så e de verkligen! E ju dessutom stenbock – de är inte särskilt impulsiva sägs det 😂, på mitt förra jobb var jag i 16 år 😂
   Ja men visst! Klart han fick en Mariestad… eller två 😜
   Gott med semester nu när det inte är så knökat med folk?!!!🔆

 2. Lycka till med nya jobbet. Skönt med jobb på nära håll – du kanske rent utav cyklar dit😄 Ser fint ut på Getterön sp – visste inte att de hade sp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

53. Getingfällor, restips och ett oväntat samtal Stora Husbilspodden

I husbilsskolan får vi lära oss om olika värmesystem i våra husbilar. Det blir fläskpannkaka i omniaugn, lyssnarmail och en väldigt god kommaframöl. Peter har fått ett oväntat samtal om sin nya husbil som han väntar på, och i restipset får vi följa med Maria o. Christian Stadling till Danmark. Elmia Husvagn Husbil https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA podkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
 1. 53. Getingfällor, restips och ett oväntat samtal
 2. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
 3. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
 4. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
 5. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
%d bloggare gillar detta: