Första besöket i husbilen

Det är mycket som ska undersökas nu! 🐾 Huset är stort för en liten valp, och köket är väldigt läskigt!! Diskmaskin, spis och köksmaskiner som dånar – det är hemskt!!👀

Igår fick han prova husbilen! Väldigt försiktigt.

Det gick hur bra som helst – mycket mindre ytor!!! Här har man ju koll! 🐾🐶

På kvällen provade vi en liten promenad i trädgården i nya cykelväskan 😜

Gick över förväntan 👍🏻! Ett par gånger till, sen kan vi ge oss ut på en kortare cykeltur ☀️

Det är många nya bekantskaper som ska göras oxå. Många som vill komma och hälsa på vår lille kille 😍, vilket man förstår ❤️😊. Igår träffade han morfar och Gunsan

Till helgen blir det premiärtur med Bingo i husbilen – ska bli vääääldigt spännande!!!🚍

16 svar till “Första besöket i husbilen”

 1. Grattis till nya familjemedlemmen och än en gång tack för härligt inspirerande resor👍😎

 2. Det kommer att gå jättebra, han verkar väldigt cool. Våra bara älskar husbilen.
  Ha det gott, kram

 3. Vi har en exakt likadan cykelkorg till vår hund Hugo. Inköptes också via nätet tidigt i våras. Har varit runt i Europa nu i 4veckor och cyklat totalt över 10mil han bara älskar att åka i korgen. Dessutom är den unik alla pekar och tittar när man kommer.

 4. Gott att Bingo finner sig till rätta, då blir allt mycket lättare då han blir större o äldre. Jättefin cykelkorg ni hittat, finns den i olika storlekar, för Chivas börjar växa ur sin nu.

  • Nä jag tror inte det. Funderade oxå på om den skulle funka när han blir större. Vissa hundar behöver ju inte nått nät över och då funkar det ju, men just nu hade han definitivt hoppat ur den om han kunnat!! Hur vande ni Chivas vid korgen? 😳

   • Han älskar sin korg, men nu gillar han inte trafiken runt omkring, så därför tänkte jag att en korg med tätare ”galler” borde vara bra, plus att bottenplattan behöver vara större. Att köra utan galler vågar vi inte för tänk om han får syn på en hare eller liknande. Då blir det ett snabbt hopp, hopp ur korgen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

52. Ett år som husbilspodd!🍾 Stora Husbilspodden

I Husbilsskolan pratar vi däck, kanske inte det första man går och tänker på men otroligt viktigt. Vi pratar om vad en ställplats/camping får kosta per natt. Lyssnaren Johan Banks undrar vad vi lyssnar på i husbilen när vi kör och här kommer lite oväntade svar😂. Vi firar dessutom 1 år som podd med tilltugg och massa bubbel…och vem i gänget är det som får stå för elen i två dygn? Restips: Holsljunga Camping & Café https://holsljungacamping.se Kommaframmat: “Förrätt” (detta blir det ofta när vi kommit fram på plats i Kroatien till Kommaframbubblet) Blanda en burk Philadelphiaost med en matsked creme fraiche, en nypa grovsalt och lite vitpeppar. Rör om och rulla in osten som en rulle i smörpapper. Lägg i kylen ett par timmar. När det är dags att servera, lägg ostklumpen i mitten av fatet och strö över stenbitsrom/kaviar, hackad rödlök och hackade rädisor, vid kanterna salta kex eller potatischips Kommaframöl: Hönö Lager från Hönöbryggeriet. Fruktig smak med inslag av ljust bröd, aprikos, örter och apelsinskal. Serveras vid 8-10°C till fläsk- och lammkött eller som sällskapsdryck. 5% Nr 30590 Elmia Husvagn Husbil: https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA poddkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
 1. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
 2. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
 3. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
 4. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
 5. 48. Restips inför europaäventyr
%d bloggare gillar detta: