Bloggen fyller fem år!

Det firar vi på Marstrand 😍

Kommer så väl ihåg när jag bestämde mig för att börja blogga – på Apelvikens camping. Jag skulle berätta historien om Mickes hjärntvätt – att få mig till att tycka camping var roligare än charter. Nu vet jag ju att detta inte är camping och att jag bara älskar det! 😍

Det har blivit ett par inlägg sedan dess, 665 stycken närmare bestämt! Har vid ett par tillfällen funderat, ja till och med bestämt mig, för att sluta blogga, men så går det ett par dagar och så saknar man det på nått konstigt vis 😳. Saknar nog mest kommentarerna…. så det brukar bli ett inlägg till, och ett till… 😄

Förra lördagen var vi och investerade i ett par nya cyklar!!! Japp det blev el-cyklar! Jisses vad vi cyklat sen dess! Såååå bra e de! Tack för tipset Rolf!

Köpt ett lås för 1000 spänn också – av kryptonit 😄. Få se hur länge vi får behålla dem 😬😬😬

Igår for vi raka vägen från jobbet upp till Marstrand. Detta var bestämt månader tillbaka – vi ska visa syrran och hennes gube Ön! De har inte insett sitt eget bästa – har ingen husbil – utan bor på hotell!🙄

Men oddsen på en fantastisk Marstrandshelg var ju låga – regn var väl den största oron, sen – skulle vi få plats?? Och så senast bilen…. som krånglade i Puttgarden🙀

Vi skulle köpt en trisslott!! Solen sken, bilen krånglar inte längre, och det fanns plats!! En riktigt bra plats dessutom!! Bosse och Susanne som vi träffade i Mosel senast var oxå där 😂, de höll koll på hur många platser som var lediga – jag tyckte de kunde paxa en plats 😂😂😂 Nä då jag skoja bara!! Så gör man inte (även om man skulle vilja) 😝

Jag hade köpt lite kräftor till mej och Simon 😍

Efter att Lotta o Ronny ätit sin middag på hotellet kom de traskande till oss. Vi korkade upp en Champagne från Champagne 😍 Tack för det tipset Magnus – sååå god!!!

Såååå mysigt!!

Efter att de vandrat hem kom Bosse och Susanne över till oss, sen satt vi ute till halv tolv!! Vilken sommar vi har!🔆🔆🔆

Nu ska vi dra iväg Lotta och Ronny på den svarta leden 😏

30 svar till “Bloggen fyller fem år!”

 1. Så bra att ni också gillar dem😊 Cykla ja det görs det varje dag. Inte svårt att övertala Marie om att ta en cykeltur nu längre😄 Marstrand är jättefint synd bara att vi inte har blivit färdiga till att köra dit i år. Får ta det till nästa år för nu är det inte långt kvar till vår låååånga resa söderut😊

 2. Åh vad det ser härligt ut är själv i Norge med vår husbil. Har alldrig ståt på ställplatsen i Marstrand men kanske det blir ett stopp där på hemvägen. Elcyklar bäddat som finns🚴🏻‍♂️🚴🏻‍♂️

 3. Jaha då kan man inte ut och cykla med er heller 😉 nu när ni gått med i pensionärernas racerförening🚴🏼‍♂️ (elcykel sällskap) 😱. Lova nu att inte köra på som så många andra så att det bli farligt! Möter såna varje dag på våra turer 😰🙄
  Grattis på femårsdagen!! 🥂

 4. Grattis till er femårsdag! Ja att blogga är ju inget för ägarna så det är tur att jag skriver lite då och då. Har också haft tankarna, äsch sluta med detta nu. Men ägarna har träffat så många trevliga personer genom bloggarna, fått så mycket tips så jag har valt att fortsätta.
  Visst är kommentarer roligt att få

 5. Grattis både till 5 år och nya cyklar. Instämmer att visst är de bra, vi har vagn efter som hundarna åker i. När hämtar ni valpen ??
  Ha det gott, Kram 🐾🐾😀😀

  • Tackar! Jag håller på att titta på en cykelkorg att ha på pakethållaren till Bingo! Men har inte bestämt mej än för vilken som är ”bäst”
   Är på väg hem från Marstrand nu, sen byta bil och åka och hämta han 😍
   Kram ☀️

 6. Grattis till 5-årsdagen….

  Vi/jag skriver inte så ofta men läser i princip allt, ärlig blogg med ganska korta texter och mycket fina bilder.

  Din/er campingkarta är oslagbart användbar, dessutom med dom viktigaste innehållen. Jag har tydligen lyckats få in campingkartan i min ordinarie googel maps app på telefonen, supernöjd men hur det gick till förstår jag inte.
  Lämnade Camping Marina som ligger i Österrike igår, ännu en gång var beskrivningen klockren.
  Supedupemycket TÅG passerade och kyrkklockor som ringde, i den staden försover man sig nog inte så ofta.. 🙂

  Hoppas få följa bloggen ett bra tag till, det viktigaste är att du inte ska känna någon press på att hela tiden få ut nya inlägg, försöker du hoppa över den pressen så kommer bloggen leva läääänge på bekostnad av att kanske några hittar andra bloggar, men vad gör det. Hade jag drivit en blogg hade jag bara gjort det för min egen skull och för närmaste familjemedlemmarna, dom andra får haka på om dom vill..

  Grattis ännu en gång!
  Mvh/Chippen

  • Tack snälla ☺️ ha ha ja den där campingen glömmer man inte 😂😂😂 Väckarklocksaffären måste gå dåligt 🤣
   Har en del att uppdatera i campingkartan… 15 platser… men det kommer när jag får en stund över

   Bloggen lär nog leva kvar så länge vi åker husbil, 😊 svårt att sluta, och som sagt såå roligt att lära känna nya trevliga människor och så alla tips man får!
   Kör försiktigt hemåt ☀️☀️☀️🇸🇪

 7. Grattis till både 5 års firandet av bloggen samt era fina nya elcyklar. Jag följer också din blogg och ser fram emot varje nytt inlägg ,, en rolig, intressant och inspirerande blogg. Jag skriver inte så mycket i kommentatorsfältet , men skall försöka bättra mig.
  Ha en riktigt bra dag

  • Tack snälla 😊 Jag e själv rätt dålig att kommentera på alla de bloggar jag följer 😞 många gånger för att det är så mycket man ska fylla i (e-post, namn och websida)
   Nu får vi väl se hur mycket jag hinner blogga 😂😂😂 Bingo tar all tid man har!! 🤪
   Ha en riktigt härlig vecka 😊☀️🐾

 8. Trevligt att champangen smakade bra även i Sverige.
  Ser fram emot Mickes lösning på ladda cyklarna från 12v. Har kollat men inte funnit ngt bra. Krävs 42v har jag förstått för 36v batteri. Men batteriet räcker länge. I-L har en Crescent Elin. Från Varberg ska det va. Jag klarar mig med 21 växlar. Lite avis är jag ibland. Särskilt när hon cyklar upp jämsides, ler och frågar om det går bra, när man kämpar i motvind 😒. Nja 70år är det bara nyttigt 😊.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

52. Ett år som husbilspodd!🍾 Stora Husbilspodden

I Husbilsskolan pratar vi däck, kanske inte det första man går och tänker på men otroligt viktigt. Vi pratar om vad en ställplats/camping får kosta per natt. Lyssnaren Johan Banks undrar vad vi lyssnar på i husbilen när vi kör och här kommer lite oväntade svar😂. Vi firar dessutom 1 år som podd med tilltugg och massa bubbel…och vem i gänget är det som får stå för elen i två dygn? Restips: Holsljunga Camping & Café https://holsljungacamping.se Kommaframmat: “Förrätt” (detta blir det ofta när vi kommit fram på plats i Kroatien till Kommaframbubblet) Blanda en burk Philadelphiaost med en matsked creme fraiche, en nypa grovsalt och lite vitpeppar. Rör om och rulla in osten som en rulle i smörpapper. Lägg i kylen ett par timmar. När det är dags att servera, lägg ostklumpen i mitten av fatet och strö över stenbitsrom/kaviar, hackad rödlök och hackade rädisor, vid kanterna salta kex eller potatischips Kommaframöl: Hönö Lager från Hönöbryggeriet. Fruktig smak med inslag av ljust bröd, aprikos, örter och apelsinskal. Serveras vid 8-10°C till fläsk- och lammkött eller som sällskapsdryck. 5% Nr 30590 Elmia Husvagn Husbil: https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA poddkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
 1. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
 2. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
 3. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
 4. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
 5. 48. Restips inför europaäventyr
%d bloggare gillar detta: