Till lunch blir det grillat i Mölle – Holy smokes!

Jag har länge velat åka till Mölle för att prova Holy Smokes, en lite annorlunda grillrestaurang mitt ute i ingenstans typ.

Denna helgen gjorde vi slag i saken (heter det så?😳 ”jag och ordspråk” 😂). Bokade in oss på Mölle camping.

Efter att studerat min app ”SunCalc.net” och campingkartan, (man vill ju se till att ha en bra plats i solen 😎 så fiffigt!!!) valde vi plats 209 – det visade sig vara ett bra val!

Här e inte högsäsong precis, så boka plats hade man knappast behövt göra 😂😂😂

Det är en rätt lummig camping med häckar mellan områdena = mygg 😬. Så det blev snabbt fram med myggspiralen.

Snapchat e bra! Jag skickade en bild på den till ett par stycken och vips fick jag frågan varför jag inte använde min Thermacell – nä varför gör jag inte det?? 🙄 Senildement!!! Hade ju glömt bort min käraste ägodel 😳. Tack Bosse 🙃

I alla fall – vädret är ju fortfarande helt otroligt!!! Man börjar bli bortskämd, och tror nästan att det att detta kommer att fortsätta!! Länge…. lär nog bli besviken inom kort gissar jag 🙄.

Men men nu skiner solen!! Snart ska vi göra oss i ordning för grill lunchen 😍. Tror till och med att jag ska duscha i servicehuset här idag – de är helt nyrenoverade!! Hm…… det lät ju precis som om jag aldrig duschar typ 🙄😂, men alla som känner mej, vet att jag väldigt sällan gör avsteg från att duscha i min kära husbil, där jag har alla grejjer jag behöver 🤩, men plötsligt händer det 😜.

Sen blir det cykeltur in till Mölle – lär bli jobbigt! Mycket upp och ner här, och upptill det, en del blåst 🙄😬, men men vi behöver motionen 🤪.

Imorgon siktar vi in oss på Kullaleden – få se vilken av lederna vi väljer 😊🔆

14 svar till “Till lunch blir det grillat i Mölle – Holy smokes!”

 1. Det är rena träningslägret när ni ger er av..😀
  Alla vi husbilar står på ställplatser i helgen så ni har det säkert bra i er, nästan ensamhet, ja förutom med myggen som hälsar på. Hoppas ni fortfarande har det gott med sol för på andra sidan Sverige duggar regnet lätt mot mitt tak.

  • Ha ha ha nja vi sitter en hel del utanför husbilen oxå och äter! Så vi behöver röra på oss 😂
   Camping e nog det nya nu för oss husbilsägare som inte kan komma ifrån förrän fredag eftermiddag….
   Regnet har tyvärr hälsat på oss lite idag oxå 😒 men bara lite dugg som tur väl var…

 2. Det verkar lugnt på campingarna i Sverige. Det är det inte här på Marina di Venezia skall jag säga. Trots att det är en jättecamping är det i stort sett fullt. Sydtyskarna har 14 dagars skollov och då åker de till Italien. Så här är det liv i luckan, det är nästan så man längtar till en camping i Mölle😆, men ändå inte och snart åker tyskarna hem med alla sina ungar. Tro nu inte att jag ogillar barn, för det gör jag inte, jag har en hel drös av barn, barnbarn och tom barnbarnsbarn hemmavid, men det kan ju bli lite mycket av det goda.😄 Men trots att det också är många ungdomar, och de brukat ju kunna höras på sitt sätt, så när kl är 23.00, då blir det tyst.

  • Åhhh va härligt att vara ute på resa!! Själva räknar vi ner!!
   Håller med lite om det där med barn… vi har ju lixom gjort det – nu vill vi ha lite lugn och ro 😜 man kan låna barnbarnen sen när de kommer typ 😂 lämna tillbaka dem när de blir jobbiga 😂
   Ha en fortsatt riktigt härlig resa!!! 🔆

 3. Vi har klarat oss från myggen än så länge, men när de kommer är jag beredd med min Thermacell. Blir lätt sönderbiten av dem 😦 Låter som Mölle är ett område för oss att besöka, vill gärna cykla eller vandra lite när vi kommer till nya platser. Våra planer gick i stöpet för denna helgen, men det lämnar ju utrymme för nya planer 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: