Full aktivitet i småbåtshamnen i Råå

Jisses vad denna veckan gick fort!!!

I onsdags åkte hela ekonomigänget (förutom Johanna som e mammaledig 👶🏻) ner till Luxemburg för att vara med på invigningen av vår nya terminal. Flyget gick kl 8:35 från Köpenhamn så klockan ringde redan kl 3:45 😵.

Bubbel och snittar precis som det ska vara 😜

Sedan tillbaka till flygplatsen och landade hemma i sängen klockan 23:00 – låter ju inte så sent, men jösses va trött jag var på torsdagen 😴 – det var vi allihop 😂😂😂. Inte många siffror som gick ihop den dagen kan jag säga 🤪, men mycket trevligt hade vi.

Igår var tanken att vi skulle åka uppåt, typ Marstrand, Hönö eller nått liknande, men väderappen sa nått annat, så det blev husbil till jobbet igen 👍🏻🔆.

Vi tog sikte på Råå för att titta om den nya ställplatsen där var öppen – det var den inte, däremot finns där ju en parkering / ställplats här oxå och där stannade vi

Och inte var vi ensamma heller 😂, tror det slutade på 21 bilar!!!

Men idag säger min magkänsla att vi inte är särskilt populära bland båtfolket 😬, Det har varit full aktivitet sedan klockan halv 8. Det kör bilar, med eller utan båtkärror som ska samsas med oss på samma parkering! Just nu står de tre i bredd mitt på planen, (för parkeringen längre bort ligger ju för långt från hamnen)!! 🙄 Å andra sidan är den nog full vid det här laget oxå…. 😬

Ja ja vi får samsas! 😊 Vi har inte heller någonstans att stå! Så de så!

Vaknade i alla fall till en glad sol på en blå himmel – Micke kollade ju som vanligt hur mycket solcellerna laddade – så fort han slagit upp ögonen! Han var inte helt nöjd, så han gick upp och satte upp den bärbara solcellen på cykelstället – sen såg han ut som en katt som precis ätit upp en mus 😜

Jag e oxå nöjd för då får jag se på morgon-tv 😂

Sitter och funderar på om vi ska cykla in till Helsingborg och ta båten över sundet, eller gå en liten runda och leta lite cacher. Jag brukar ta ett uppehåll med geocaching från hösten till våren.

Mickes kommentar: ”Jaha, så nu ska du börja leta burkar i buskar och bakom elskåp igen 🙄 moget”. Ska han säga som hänger läpp om han inte får sitt lördagsgodis!! 😜

9 svar till “Full aktivitet i småbåtshamnen i Råå”

  1. Det var hiskeligt vad alla reser just nu till olika trevliga resmål, utan oss husbilar. 😀
    Micke, min manlige ägare sympatiserar med dig gällande det där springandet mellan olika konstiga och ännu mera konstiga platser. Träffas vi igen så blir det istället en Mariestad med godis på bordet..😉
    Ha en god helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

53. Getingfällor, restips och ett oväntat samtal Stora Husbilspodden

I husbilsskolan får vi lära oss om olika värmesystem i våra husbilar. Det blir fläskpannkaka i omniaugn, lyssnarmail och en väldigt god kommaframöl. Peter har fått ett oväntat samtal om sin nya husbil som han väntar på, och i restipset får vi följa med Maria o. Christian Stadling till Danmark. Elmia Husvagn Husbil https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA podkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
  1. 53. Getingfällor, restips och ett oväntat samtal
  2. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
  3. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
  4. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
  5. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
%d bloggare gillar detta: