Det blir fullt fort!

Inte förrän igår på vägen hem bestämde vi oss för vart helgens resa skulle gå. Förslagen haglade men inget kändes riktigt tjoho. Vädret skulle dessutom inte bli jättebra på lördagen verkade det som, så inte lönt att åka för långt.

Hönö, Bua, Torekov funderade vi på, men vi hamnade i Haverdal.

Eller som jag säger: Havredal 😜, har trott det hetat så i hela mitt liv 😂

Väl framme var det ju givetvis fullt 🙄, inte så att här är många platser, men ändå…. Haverdal är ju inget metropol precis…. vi trodde snarare att vi skulle fått stå här själva nästan – men så blev det alltså inte! Vi tog en ”fulplats” och Micke gick och frågade en gubbe i hamnen om vi kunde stå där. De ringde nån Rolf och nån Lasse som sa det var ok – bara vi betalde 👍🏻. Klart vi betalar?!?! Sånna ful-campare är vi ju inte 🤨😇

På kvällen kom Jonny, Linda och deras Matilda förbi och pratade husbil. Efter många års tältande, senast i Kroatien i somras när vi var där, har de insett att husbil is the shit! Men det finns mycket att välja på, och det är ju inte jättebilligt. Inte heller någon särskilt bra investering 😂, OM man inte tänker på investeringen i sitt välmående förstås 😍.

I morse gick vi upp på utsiktsplatsen och man såg faktiskt ända hem till silosen i hamnen i Falkenberg 👍🏻😊

Och äntligen börjar naturen skifta till grönt, om än lite… än så länge 😍, men host host snörvel snörvel – medaljens baksida! 🤧

En plåtis lämnade precis, så nu har vi fått en ”riktigt” plats 😊👍🏻.

Nu ska vi packa picknick-korgen och ge oss ut i naturreservatet, hoppas vi hinner hem före regnet som de utlovat framåt seneftermiddagen 🤨

22 tankar

 1. Nu har vi väntat och väntat, vi tar premiären nästa fre-sön i Torekov.
  Denna helgen sket sig men men vi är snart ute på vägarna.
  Kul att följa er igen👍🏻

 2. Vi lämnade Ullared i morse och hamnade i Varberg. Fick en plats (trodde vi…) i hamnen, men si den var bokad. Vi hann i allafall införskaffa lite gott i Fiskfabriken (?) På Getterön var det fullt. När vi kom hit till Bua var det fullt. Men efter ca 20-30 minuters väntan var det en som for. Tack för det! Jag tycker ni ska råda era vänner att fortsätta tälta! Det finns på tok för mycket husbilar 🤣
  Kram

  1. Tänkte precis skriva till dej på insta och gratulera att ni fått plats 😂 det år verkligen inte lätt! Helt sjukt dåligt system de har där!!!! Tur i alla fall ni fick plats i Bua 👍🏻 Ja… undra hur det ska bli till sommaren 😬 vi får nog börja fulcampa mer 😂😂😂

 3. Ja fullt kommer det att bli på ställplatserna trots att priserna stiger. Det finns ju som tur är fortfarande en hel del andra platser att stå på som dessutom är helt gratis😊

 4. Vi får någ vänja oss med att det kommer att vara trångt på många ställplatser i år, nu när det finns över 92 000 registrerade husbilar i landet.

 5. Oj oj är det 92 000 husbilar registrerade, inte konstigt att det blir fullt på våra stellplatser och campingar. Som pensionär kanske vi skulle kunna vara ute på vägarna mån-tor och umgås med barn o barnbarn under helgerna. Skämt åsido, men en teoretisk lösning, ha ha

 6. Hoppas fler öppnar ställplatser och ser möjligheten till en extra peng. Man måste ju inte stå vid vatten varje gång, även om det är härligt – tycker jag i af. Inatt står vi mitt i skogen med en åker full av hjortar intlll oss. Det är också en upplevelse. Här är 4 ställplatser och bara två bilar. Utmed kusterna misstänker jag det blir fullt fortare. Vi får sprida ut oss i landet och dela systerligt på de fina platserna 🙂

 7. Fint nere i Havredal 🙂
  Har faktiskt tagit buss ner till Göstas cafe i Steninge och sprungit längs stranden hem. Är en väldigt fin kuststräcka. Det kommer nog bli fullt på dessa populära ställplatser i vår och sommar.

 8. Havredal var ett bättre namn tycker jag 🙂 Såna där felsägningar brukar vara hopplösa att göra sig av med – de biter sig fast

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.