Västkustens bästa ställplats

Vi huserar ju oftast på västkusten – inte helt konstigt eftersom vi bor i Falkenberg 🤪. Inte sällan googlar jag på ”bästa ställplatsen”, och före påskhelgen när vi bestämt oss för Bohuslän blev det ”västkustens bästa ställplats”, alltid med förhoppning om att hitta en ny helt perfekt ställplats!

Vad är då det? För oss är det en kombination av Bauergården och Marstrand

Marstrand: fantastiska omgivningar med både restauranger, affärer och häftiga vandringsleder

Bauergården: otroligt fin ställplats med alla tänkbara faciliteter

En kombo av de två = definitivt den bästa ställplatsen (en liten önskan till kanske…. att den är bokningsbar, annars lär man aldrig få en plats!!!)

Men…. den finns ju inte…. 😔

Det jag fick upp när jag googlade före påsk var bland annat en lista från Aftonbladet på de 10 bästa i Sverige, där faktiskt Falkenbergs båtsällskap låg med som nr 7!!!

Foto: FBG båtsällskap

Och hade vi inte bott här i stan, så hade nog den faktiskt varit en av våra favoriter! Gångavstånd till både stan och Skreastrand 👍🏻 och även perfekt om man ska till Vallarnas friluftsteater i sommar 😊.

Sökandet för vår del går vidare 😜, plötsligt händer det 🙃.

Idag sitter vi faktiskt hemma i tv-soffan och läser i stället på FB och på bloggar om alla andra som är ute och åker, många på premiärtur verkar det som 🤗. Men oroa er inte, vi ska iväg i eftermiddag 😂. Det blir en tur in i de djupa Ullaredsskogarna, närmare bestämt kalajs till Syrran på Slamrekullen 😊🔆. Då e de bra att ha med eget boende 🤪.

Ha en härlig helg i solen (de lovar 17 grader imorgon)… men vi får väl se…. 🤨

9 tankar

  1. Håller med om att Marstrand är Marstrand, men tyvärr ofta fullt när man kommer. Vi har ännu inte varit på Bauergården, men den står på vår bucketlista. Har ni prövat Öckeröarna? Flera platser att välja mellan, härliga bad, trevliga restauranger m m.

  2. Ja den på södra sidan älven har man gått förbi många gånger. Men som du säger så är det ju lite för nära för oss.
    Ska se om vi hittar någon ledig plats söderut idag. Räknar med att många ger sig ut med dessa väderutsikterna.

  3. Ägarna älskar också västkusten men har inte riktigt vågat prova den sidan av Sverige på högsäsong pga att de säkert aldrig får plats, iaf vad ryktet säger. Falkenberg har jag dock fått besöka vid ett tillfälle och kan bara instämma att det var en väldigt fin plats.

    1. Tycker jag ni ska göra 👍🏻 men visst hade det varit bra med bokningsbara platser när man har en bit att köra? Kanske i alla fall en del av ställplatsen… Vi fortsätter hoppas på det framöver

  4. Visst är det synd att det är så ont om plats på ställplatserna, man vill ju gärna kunna vara spontan och bara svänga in när man känner för det

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.