Årets första utelunch

Igår morse när vi satt och tittade på väderprognosen på Nyhetsmorgon, sa jag ”åhhh här ska bli sol och 6 grader”!!! Tänk va glad man kan bli för 6 grader – och tycka det är ”varmt” 😂😂😂

Efter att vi väl bestämt oss för att stanna kvar här i Grebbestad ännu en natt, gick vi bort till Sportshoppen. Jisses vilket megaställe! Man fick lite Gekås-känsla faktiskt – fast då bara med sport och fritidskläder typ.

Precis bredvid varuhuset finns en stor ställplats med 66 platser – den är säkert välfylld på sommaren, nu stod där bara ett par bilar.

Micke shoppade lite, sen gick vi ner till bryggan för att äta lite lunch. Där var helt vindstilla så vi kunde faktiskt sitta ute!!!

Vet inte om det var det eller att vi var så hungriga, men det var nog nästan den bästa hamburgare jag ätit!! 😍

Tillbaka vid husbilen kunde vi sätta oss ute igen och lapa lite sol 😎🔆 (fast ska jag vara ärlig så blev det inte jättelänge, för vinden var inte så snäll vid oss 😝)

Gick ut en runda precis när solen gick ner – dåååå var det vindstilla 🙄

I morse vaknade vi till om ännu bättre väder! Sååå härligt. Och då är det dags att åka hem 😶.

Vi gick bort till Tanums strand – ingen dålig anläggning vill jag lova!

Hade vi inte bara gått direkt upp ur sängen och dragit på mössan för att ge oss ut, så hade vi gått in och ätit en hotellfrukost!

Häpp dags att packa ihop och ge oss hemåt 🚍👋🏻 Ha en go Annandag påsk i solen 🔆🌷

9 svar till “Årets första utelunch”

  1. Inte undra på att den manlige ägarens bror har varit nöjd och han skickat fina bilder via telefonen. De har sommarstuga i Grebbestad och har inte alls förstått hur dåligt väder det varit hos ägarna där det snöade några cm igår. Även Öland fick snö så ni valde helt rätt! Ni ser verkligen ut att ha haft en härlig tur under påsken

  2. Vi har varit på Väderöarna igår och idag och det har blåst rejält. Men ibland har vi hittat lite läplatser och kunna lapa D-vitamin. Vi åt också årets första utomhuslunch idag. Bidde en laxwrap, jättegott!

  3. Tur ni valde västkusten, här på Hönö har solen lyst hela helgen. Nästa helg gör vi årets debut, kan bli Skärhamn men kanske Torekov. Hoppas se super camparna under säsongen👍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: