Premiärtur till grannkommun

Vädret i veckan har ju varit minst sagt svajigt! 😖

Efter att nästan glömt bort alla mina väder-appar, har de nu återigen blivit mina mest använda! Jag har många! och använder ALLA, Climendo oxå, som samlar ihop alla i en översikt 👍🏻, men jag måste ändå titta i både YR, SMHI och väderradar 😂 – ja ni vet, alla e vi beroende av nått 😂. I alla fall, snön vägrar att ge upp! Varannan dag har man vaknat upp till vinterlandskap – visst är det vackert, men inte nuuu! Hur var det med växthuseffekten? Skulle det inte bli varmare – vi skulle aldrig mer få se snö? Men det bästa är ju att det inte ligger kvar längre än till lunch – Halland i ett nötskal!

Vi packade i alla fall husbilen för en eventuell premiärtur – och så blev det! Solen sken till och med lite när vi styrde kosan mot Varberg! Planen var Varbergs hamn, men vi var helt inställda på att där skulle vara fullt, för vi hade sett MÅNGA husbilar på vägen hem från jobbet. Men inte så lite förvånade blev vi när där var fyra lediga platser!!!😳

Ute var det kallt som tusan, så det var extra mysigt att sitta inne i värmen! Stena färjan körde ”förbi” ”som vanligt” 😂

Vi har ju tidigare sagt att på denna ställplatsen skulle vi aldrig mer stå – nu är vi här för tredje gången (varav två gånger på rad – > grand finalen -17, och nu premiären -18 😂), men det som är bra, väger över det som är dåligt!!!

Det som är bra är ju närheten till Centrum. I morse gick vi t ex till Lilla Träslövs finbageri och köpte nybakat frallor

Så gör vi i nästan vart vi kommer: jag googlar: konditori öppet kl 7 lördag Varberg, och sim salabim hittade vi detta 😜👍🏻.

Det ligger fortfarande kvar lite is inne i hamnen, brrrr ❄️

Sen blev det gofrukost 😊

I eftermiddag ska vi ta fram stolarna ute – sätta oss i solen och korka upp premiär-champagnen 😂. Wish us luck 🔆🍾🥂🤪😂

14 tankar

  1. Så härligt att säsongen äntligen är igång! Man får ju vara glad för den dag som är, jag har också blivit ”väder-app-knäpp” och letar vår, Vår VÅR! Jag vägrar att se att det ska bli -12 på tisdag :p
    Ha det så fint!
    Kram

  2. Härligt med premiärtur! Ser underbart ut! Vi hämtar ut vår husbil strax efter påsk och hoppas på premiärtur i mitten av april. Sen åker vi i väg fyra månader i slutet av april! Ska bli härligt med husbilsäsong igen!

  3. Körde en sväng i hamnen idag och såg er bil. Tyvärr bjuder inte Varberg på vackert väder, stanna inne och drick bubblet annars blir den utspädd 😉. Vår primärtur blir helgen efter påsk, ser fram mot det ☺

  4. Vädret är verkligen inte optimalt, detta är en av anledningarna att vi flyttar in i vår husbil snart och undviker den svenska vintern framöver. Blir bara arg på väderapparna som visar snö och kyla 🙂 Så jag undviker dem helt istället nu och tar var dag som den kommer, kan ju inte göra något åt det så kan lika gärna låta bli att titta. Det är min strategi 🙂

  5. Vad gott med en premiärtur. Det kanske är ”dragaväder” som mina ägare säger. Ena sekunden är stolen ute, nästa i garaget och ägarna sitter inne. Hoppas dock att ni kunde öppna upp flaskan och njuta av solens varma strålar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.