Borta bra hemma bäst

Huga vilken hemresa! Inte så att det strulade eller så, men den var lång!!

Man visste inte hur lång tid den tog egentligen, eftersom man ställde fram klockan sex timmar så kändes det som man rest i typ två dygn! Och inte sovit en blund! Helt omöjligt att sitta upp och sova kan jag säga! Efter fyra timmar i luften, och fyra kvar till Frankfurt, visste jag knappt vad jag skulle ta vägen. Ryggen höll på att gå av mitt itu 😖😖😖. Satt och sneglade framåt på business-class avdelningen, och funderade på om man kunde gradera upp sig 😧! De fick dessutom en meny där de kunde välja vilken mat de ville ha – vi vanliga dödliga fick hålla tillgodo med nått som skulle vara kyckling med någon ljusbrun sågspånsliknande sörja. Tänkte att om jag någonsin ska flyga så långt igen ska jag ha business-class! Kollade upp vad det skulle kosta igår 😬😳😱, det lär dröja innan vi åker långt igen kan jag säga 😆 herre!!

Och trots jag hade snygga stödstrumpor på mig….

….såg mina fötter ut som runda bollar när jag gick ut från planet – eller rullade ut 😖 Aj!

Sen när vi äntligen kommer hem till vårt älskade Svea rike – möts vi ju inte av någon överraskning, har ju sett ful-bilderna på FB…. men så mycket snööööö. 😫😫😫

Bara att skotta ut bilen – bokstavligen! I tygskor och sommarjacka 😂

För att inte tala om tidsomställningen!!! Klarvaken till klockan 03:00 i morse!!! Ställa om klockan på armen är ju lätt, men min klocka inombords – den går fortfarande på Amerika-tid 🤨, blir tjosan att gå opp klockan 6 och skutta in i ekorrhjulet igen 😬😬😬

Ja, jag förstår att man tycker riktigt synd om oss – efter resan vi varit på 🤪. Men det är faktiskt riktigt jobbigt! 😞🙃

Och inte kunde vi ju ta ut husbilen i helgen heller p g a lappmöglet! ☹️

Men vi hoppas det ska försvinna under veckan, och att vi kan göra det till nästa helg istället – snart e det dags att fira in det nya husbils-året 🍾😊

16 svar till “Borta bra hemma bäst”

 1. Välkomna hem! Hoppas ni har en stooor resväska värme med er.
  Usch resan låter alldeles för jobbig, men du vet – det kostar att ligga på topp. Hamna inte i ”rätt” tid för fort för snart är det ju sommartid här 😀 Även om sommaren lär dröja….
  Kram

 2. Ja flygresor är ingen lisa för själen. Jag känner mig alltid som en sardin och inte en sån som simmar i havet då, så jag undviker flygresor. Nä tacka vet jag det fria livet efter vägarna😂😂

 3. Välkomna till Sverige och dess underbara väder!
  Mina ägare har flygit ”där framme” vid ett par tillfällen, men knappast värt pengarna ändå. Nuförtiden brukar de nöja sig med att boka platser vid en vinge så de åtminstone får lite extra benplats. De har all förståelse för tidsomställningen, med deras ålder har det bara blivit värre och värre..🤔😉.

 4. Välkomna hem – förstår att ni haft en underbar resa. Nästa vecka är snön borta och vi funderar på att ta premiärturen. Ha det gott!

 5. 😂😂😂😅
  Välkomna till vita, kalla svenska vintern. Långa flygresor är inte kul men vi tycker att det funkar ganska bra med runt 8 timmar om man lyckas sova bort nån timme. Skrattar bäst som skrattar sist…får se vad vi säger efter NY 😬

  • Tack så mycket 😊 vi får ta en tur ihop snart tycker jag 😜
   Flygresor är roliga det ena hållet – aldrig hem! Har hämtat mig något, men det lör dröja innan vi flyger så långt igen 😂
   New York låter härligt!! Synd det ligger så långt bort bara 😜 Sova på planet – du e rolig du😂😂😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

52. Ett år som husbilspodd!🍾 Stora Husbilspodden

I Husbilsskolan pratar vi däck, kanske inte det första man går och tänker på men otroligt viktigt. Vi pratar om vad en ställplats/camping får kosta per natt. Lyssnaren Johan Banks undrar vad vi lyssnar på i husbilen när vi kör och här kommer lite oväntade svar😂. Vi firar dessutom 1 år som podd med tilltugg och massa bubbel…och vem i gänget är det som får stå för elen i två dygn? Restips: Holsljunga Camping & Café https://holsljungacamping.se Kommaframmat: “Förrätt” (detta blir det ofta när vi kommit fram på plats i Kroatien till Kommaframbubblet) Blanda en burk Philadelphiaost med en matsked creme fraiche, en nypa grovsalt och lite vitpeppar. Rör om och rulla in osten som en rulle i smörpapper. Lägg i kylen ett par timmar. När det är dags att servera, lägg ostklumpen i mitten av fatet och strö över stenbitsrom/kaviar, hackad rödlök och hackade rädisor, vid kanterna salta kex eller potatischips Kommaframöl: Hönö Lager från Hönöbryggeriet. Fruktig smak med inslag av ljust bröd, aprikos, örter och apelsinskal. Serveras vid 8-10°C till fläsk- och lammkött eller som sällskapsdryck. 5% Nr 30590 Elmia Husvagn Husbil: https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA poddkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
 1. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
 2. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
 3. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
 4. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
 5. 48. Restips inför europaäventyr
%d bloggare gillar detta: