Packångest och bacillskräck!

Hur kan en stor resväska få plats med så lite?

Alltså panik! Jag har sedan någon vecka tillbaka hängt upp de kläder som jag vill ha med mig på semestern, på ett vädringsställ i Simons gamla rum. Med tanke på hur många dagar jag hållit på, hänger där en hel del kläder….. Det ska vara kläder allt från ”city-resa” med svensk sommar (det är ca 25 grader i Miami nu), cocktail-klänningar för ”captains dinner” på kryssningen; till fritidskläder för utflykten till ”Dunns river falls” – en klättring i ett vattenfall, och så lite badkläder givetvis – alltså en salig blandning av skor och kläder!!! Fattar inte hur skor kan ta så mycket plats!!!

Jag frågade Mikel om han inte skulle hänga fram det han skulle ha med sig 😳, men han har inte samma problem – han tar helt enkelt allt han har i garderoben… utom vinterkläderna då förstås 😂

Jag har idag provpackat, det gick så där! Kunde inte stänga resväskan! Och då hade jag ändå inte fått med allt!! Det var bara att tänka om! 3 klänningar, ett par byxor, 2 koftor och en skjorta hängdes tillbaka in i garderoben! Kommer sakna dem 😞. Sen är ju tanken att vi ska shoppa lite där oxå, när vi kommer tillbaka till Miami från kryssningen…. var i himmelens namn ska jag lägga de inköpen??? 😳 I-lands-problem???!!! 🤪 De problemen har man aldrig i husbilen!!!

Jag har packat ner lite tvättmedel oxå, för jag gissar att det kan vara bra att ha om man behöver tvätta upp nått – MEN kolla!!!

Vad ser det ut som??? 😬 Nu åker vi väl fast i tullen som misstänkta kokain-smugglare 😱

En annan sak som jag ifrågasätter är varför vi bokade en sån här resa i Vabruari??? Jag är fortfarande inte helt frisk efter en dubbel släng av influensan, och på jobbet har ett par stycken haft magsjuka 😬 = megaorolig för att vi ska bli sjuka!! Whisky-konsumtionen har gått upp med 400%!!! 🥃🥃🥃 Och handspriten flödar!!

Tre jobbedagar kvar att ta sej igenom, sen så 🛫🏝🇺🇸

11 svar till “Packångest och bacillskräck!”

  1. Vi skall också åka på en kryssning i veckan – till Mariehamn!!! Jag kan säga att packningsproblemen på den resan är betydligt mindre😆😆😄

  2. Oj vad packning..😉.
    Hos mina ägare får alltid mannen ta lite av kvinnans packning i sin resväska. Alla kläder som tas med blir inte heller använda av kvinnan, men det går ju inte att bestämma i Sverige vad jag känner för att ha på mig just den kvällen, den meningen har mannen ofta fått höra..😂

    • Precis!!!! Så ska det vara!! Jag sa det till Micke oxå! Att han får nog ta min stora nessesärväska… men han var inte säker på att det fanns plats i hans väska 😳 så brukar det inte låta…. vi får se hur det går 😂

  3. Åh, jag har också gjort en sådan misstänkt påse. Dessutom aldrig nånsin använt…. Allt finns att köpa på båten gissar jag så se till att Micke justerar upp krediten på kortet bara!

  4. Rulla kläderna då får fler plats 😉 och tvättmedlet måste i mickes väska för han har väl inte en massa smink o sånt🤔 som vi kvinnor måste ha med? 😬😅😉😂😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: