Influensa rond 2

För tre veckor sedan åkte jag på en illasinnad bacill, som gjorde mej sängliggande i fyra dagar (borde nog varit sex dagar, men då var jag så trött på soffan att jag åkte till jobbet 😶). Feber, hosta och huvudvärk! Känns det igen?? Verkar vara väldigt många som har det nu?!

I alla fall… hostan släppte aldrig riktigt taget och i fredags satte det igång igen på allvar! I morse vaknade jag med världens huvudvärk och 39 graders feber 🤕 – blir man trött eller blir man trött? Blev ett besök på jourcentralen för att konstatera att det inte var lunginflammation, och att det inte fanns nån medicin att få 😞 – mer än Cocillana Etyfin då förstås – så man kan sova!

Jag har inte tiiiiid att vara sjuk nu!!!

Som tur väl var fick jag igår en himla massa tips 💞 på fler ställen att besöka på vår Frankrike-resa till sommaren 🤩, som ska gås igenom! Champagne-hus, vingårdar och sevärda byar. Stort tack!! ☺️

Tror jag ska göra en Google-maps-karta med alla tips – så får vi sen se vart vi hamnar 🤔. Nu lutar det mer åt Montpellier än Nice när vi kommit ner till Medelhavet – men lär nog ändra om mej mååånga gånger innan vi är där 😂

Häpp nu e de dags för lite varmt te, Ipren, hostmedicin och lite astmaspray – God söndagkväll! 🤕

12 svar till “Influensa rond 2”

 1. Välkommen till klubben! Cocillana Etyfil är inte leka med, men den hjälper mot hostan. Jag fick recept en gång, med sex gånger för hög dosering. Vart tror du jag tog vägen? Ut i rymden någonstans, skulle jag tro, mer vet jag inte. Tog två dagar att komma ned igen. Krya på dig.

 2. Tack för en toppenblogg! Vi har åkt på charterresa till Kroatien 3 ggr men nu ska vi inviga husbilen. Har lusläst alla resetips från er så nu blir det camping Solaris i Sibenik och camping Lanterna.
  Krya på dig

  • Tack! Och va roligt att du gillar bloggen ☺️ och visst är Kroatien jättefint!!! Hoppas ni får en riktigt härlig resa, med de valen kan det ju nappats bli fel 😜🔆. Kommer sakna det fina vattnet i sommar 😞, men nästa år…. 😜

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

52. Ett år som husbilspodd!🍾 Stora Husbilspodden

I Husbilsskolan pratar vi däck, kanske inte det första man går och tänker på men otroligt viktigt. Vi pratar om vad en ställplats/camping får kosta per natt. Lyssnaren Johan Banks undrar vad vi lyssnar på i husbilen när vi kör och här kommer lite oväntade svar😂. Vi firar dessutom 1 år som podd med tilltugg och massa bubbel…och vem i gänget är det som får stå för elen i två dygn? Restips: Holsljunga Camping & Café https://holsljungacamping.se Kommaframmat: “Förrätt” (detta blir det ofta när vi kommit fram på plats i Kroatien till Kommaframbubblet) Blanda en burk Philadelphiaost med en matsked creme fraiche, en nypa grovsalt och lite vitpeppar. Rör om och rulla in osten som en rulle i smörpapper. Lägg i kylen ett par timmar. När det är dags att servera, lägg ostklumpen i mitten av fatet och strö över stenbitsrom/kaviar, hackad rödlök och hackade rädisor, vid kanterna salta kex eller potatischips Kommaframöl: Hönö Lager från Hönöbryggeriet. Fruktig smak med inslag av ljust bröd, aprikos, örter och apelsinskal. Serveras vid 8-10°C till fläsk- och lammkött eller som sällskapsdryck. 5% Nr 30590 Elmia Husvagn Husbil: https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA poddkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
 1. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
 2. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
 3. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
 4. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
 5. 48. Restips inför europaäventyr
%d bloggare gillar detta: