Influensa rond 2

För tre veckor sedan åkte jag på en illasinnad bacill, som gjorde mej sängliggande i fyra dagar (borde nog varit sex dagar, men då var jag så trött på soffan att jag åkte till jobbet 😶). Feber, hosta och huvudvärk! Känns det igen?? Verkar vara väldigt många som har det nu?!

I alla fall… hostan släppte aldrig riktigt taget och i fredags satte det igång igen på allvar! I morse vaknade jag med världens huvudvärk och 39 graders feber 🤕 – blir man trött eller blir man trött? Blev ett besök på jourcentralen för att konstatera att det inte var lunginflammation, och att det inte fanns nån medicin att få 😞 – mer än Cocillana Etyfin då förstås – så man kan sova!

Jag har inte tiiiiid att vara sjuk nu!!!

Som tur väl var fick jag igår en himla massa tips 💞 på fler ställen att besöka på vår Frankrike-resa till sommaren 🤩, som ska gås igenom! Champagne-hus, vingårdar och sevärda byar. Stort tack!! ☺️

Tror jag ska göra en Google-maps-karta med alla tips – så får vi sen se vart vi hamnar 🤔. Nu lutar det mer åt Montpellier än Nice när vi kommit ner till Medelhavet – men lär nog ändra om mej mååånga gånger innan vi är där 😂

Häpp nu e de dags för lite varmt te, Ipren, hostmedicin och lite astmaspray – God söndagkväll! 🤕

12 svar till “Influensa rond 2”

  1. Välkommen till klubben! Cocillana Etyfil är inte leka med, men den hjälper mot hostan. Jag fick recept en gång, med sex gånger för hög dosering. Vart tror du jag tog vägen? Ut i rymden någonstans, skulle jag tro, mer vet jag inte. Tog två dagar att komma ned igen. Krya på dig.

  2. Tack för en toppenblogg! Vi har åkt på charterresa till Kroatien 3 ggr men nu ska vi inviga husbilen. Har lusläst alla resetips från er så nu blir det camping Solaris i Sibenik och camping Lanterna.
    Krya på dig

    • Tack! Och va roligt att du gillar bloggen ☺️ och visst är Kroatien jättefint!!! Hoppas ni får en riktigt härlig resa, med de valen kan det ju nappats bli fel 😜🔆. Kommer sakna det fina vattnet i sommar 😞, men nästa år…. 😜

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: