Rekognosering Frankrike

Just nu googlar jag mycket – i brist på sysselsättning! Jag googlar t ex på: ”Frankrike slott camping”, och kommer in på t ex lux-camp, en sida för mobilehomes fullt med bilder på barn som leker, badar och spelar beach-volleyboll – det går alltså så där….🙄

Man vill ju vara så bra mentalt förberedd som man kan 😂. Alltså man vill ju lixom inte missa nått väsentligt! Viktigt är ju bra övernattningsställen!

Jag hittade den här:

Men är den bra? Någon som vet???

Jag föredrar ju annars appar 😂 eller riktiga kartor, men det står att det finns vingårdar man kan sova på om man har den här dekalen 😳🍷😍 och det låter ju….. inte dumt alls 😏

14 svar till “Rekognosering Frankrike”

 1. Inte fel att kolla upp lite i god tid men det brukar ju du vara duktig på. Vi kommer som vanligt att göra en höstresa men lite annorlunda i år. Vi kommer att ha sällskap av våra bästa vänner och enligt deras önskemål börja med Normandie (som de kollar upp). Sen blir det Portugal och Spanien.

 2. Vi har aldrig använt oss av France Passion, utan kollat ställplatser via appar och campingar via ACSI. Vingårdar ramlar man över ändå. Vi har resonerat som så, att åker man på France Passion kanske det känns som om vi är ”tvungen” att köpa av deras vin om vi stått där gratis eller för en billig peng. Många gånger kan man också köpa billigare på Lidl, Intermache, Carrefour och andra livsmedelskedjor. Lycka till i planeringen
  Kram

 3. Det finns en organisation som heter France Passion.
  Det är vingårdar, hantverkare och olika verksamheter som erbjuder ställplatser utan kostnad!
  Typ familjärt!
  Kan kanske ge lite tips!
  Lycka till

 4. Hej, vi hade trance passion 2017, tyckte i te det var bra. Hade problem med koordinaterna som var den enda adressen till dem, fick det i te att stämma. Uppgifterna med språket stämde inte, där vi hamnade nu de bara franska, stod de kunde engelska.
  Kram 😎😎

  • Ja, de har jag spanat in, men finns inte jättemånga i området vi kör till, så behöver lite fler alternativ. Denna semestern ska vi se oss om, inte stanna särskilt länge på nått ställe 😊 om man inte skulle hamna på nått helt fantastiskt ställe förstås! Men det lär säkert bli en och annan slottscamping😊 👍🏻

 5. Vad bra att ni spanar! Jag följer med stort intresse :-). Vi har också pratat om franska vingårdar och slott till sommaren, men vi får börja vår planering efter vår långresa. Kan ju hända att jag snor lite idéer från er……….”Stolen with pride – som vi säger” hihi…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

52. Ett år som husbilspodd!🍾 Stora Husbilspodden

I Husbilsskolan pratar vi däck, kanske inte det första man går och tänker på men otroligt viktigt. Vi pratar om vad en ställplats/camping får kosta per natt. Lyssnaren Johan Banks undrar vad vi lyssnar på i husbilen när vi kör och här kommer lite oväntade svar😂. Vi firar dessutom 1 år som podd med tilltugg och massa bubbel…och vem i gänget är det som får stå för elen i två dygn? Restips: Holsljunga Camping & Café https://holsljungacamping.se Kommaframmat: “Förrätt” (detta blir det ofta när vi kommit fram på plats i Kroatien till Kommaframbubblet) Blanda en burk Philadelphiaost med en matsked creme fraiche, en nypa grovsalt och lite vitpeppar. Rör om och rulla in osten som en rulle i smörpapper. Lägg i kylen ett par timmar. När det är dags att servera, lägg ostklumpen i mitten av fatet och strö över stenbitsrom/kaviar, hackad rödlök och hackade rädisor, vid kanterna salta kex eller potatischips Kommaframöl: Hönö Lager från Hönöbryggeriet. Fruktig smak med inslag av ljust bröd, aprikos, örter och apelsinskal. Serveras vid 8-10°C till fläsk- och lammkött eller som sällskapsdryck. 5% Nr 30590 Elmia Husvagn Husbil: https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA poddkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
 1. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
 2. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
 3. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
 4. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
 5. 48. Restips inför europaäventyr
%d bloggare gillar detta: