Nedräkning

Vad är väl januari och februari om inte månader av nedräkning? Man tröstar sig med dängor som ”inget är som väntans tider”, finns på engelskan oxå.. ”waiting is the best part”, men jag tycker inte det!!! 😒 Jag tycker det är jätte tråkigt att vänta!

Man ska leva nu, och ta vara på livet, men huuur gör man det egentligen i dessa dagar? Hade det varit vinter – och då menar jag vinter som förr – med snö och minusgrader i mer än en dag… då hade jag vetat hur man skulle göra! Men nu? Regn, blåst och ett evigt mörker… 😵

För att göra det extra roligt, har jag kryddat tillvaron med en 28-dagars-diet 😂😂😂. Jag vet, jag bara roar mej! Men alltså, nedräkning även där! Idag är det dag 7 av 28, och jag är sååå duktig! Bara ägg, lax och kyckling, tillsammans med lite näringsdrycker a la cellreset 💪🏼. Är väldigt motiverad, så egentligen är det inte svårt alls, förutom när Micke rostar bröd på lördag- och söndagsmorgonen och jag sitter och tuggar i mig mina stekta osaltade ägg… 🤪 Men som sagt, motivationen ligger 1 månad fram i tiden, och man ska trycka ner sig i bikinin 😜

Så jag sysselsätter mej med att räkna ner:

– till min diet tar slut = 19 dagar kvar (ja jag vet, det blir inte 28 dagar, men jag slutar på fredagkvällen vecka 4, det får räcka så! 😂)

– vår drömresa så klart, Miami med tillhörande kryssning i Karibien = 31 dagar kvar 😍✈️🏖🛳

– Husbilspremiären 🥂🍾🎉 – då ska vi fira nyår!!!

– semestern till Frankrike – vi överger Kroatien och ska prova lite Champagne, slott och viiiiin 😍 i Vive la France 🍷🇫🇷

Men utöver det längtar jag mest efter solen 🔆

Okej jag ska vara realistisk

Visst kryper det i ”husbils-nerven”?! 😬Två månader kvar 😍!!!

9 svar till “Nedräkning”

 1. Wow va du e duktig! Vi åker på en lååååång resa till Filippinerna o Nya Zeeland om två veckor o jag kommer fylla ut heeeela baddräkten. 😜Har lixom inte haft nån motivation…..

 2. Håller med om att januari och februari bara är en enda låååång väntan…. Men den som väntar på nåt gott ….. och snart är ju januari slut. Och februari är ju en kort månad 😉 Sen så!!
  Kram

 3. Såg att ni ska till Frankrike och Champagne.
  Här kommer ett tips på ett vingårdsbesök.
  I byn Hautvillers utanför Eparnay ligger en producent som heter Tribaut. Jättegod Champagne utan att det kostar skjortan.
  Man får också en rundtur om man så önskar. Helt klart värt ett besök.
  Blev några lådor när vi var där 2016!
  Mer info på deras hemsida. http://champagne.g.tribaut.com/

 4. Visst har vi en lång vinter och en evig väntan på våren. Själva campar vi vintertid också…inte varje helg …men i helgen åker vi o campar och tittar på vårt hockeylag Skellefteå AIK som möter Frölunda 🙂 Ha det fint. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: