Vilken fest det blev!

Ja alltså inte igår 😂, då somnade jag 21:30 😂😂. Det har nog inte hänt sedan man var liten, men vi var trötta! Jättetrötta!!!! Men visst åt vi god mat ändå, fast Micke lät Mariestaden stå i kylskåpet, och valde julmust till oxfilén istället – ja då förstår ni! 😂

Vi var ju på stort kalas i lördags! Syrran fyllde 50.

Som placeringskort använde de champagnekorkar, där de satt ett kort i (på bilden uppe till vänster ser ni Ronny sitta och pyssla 😜). De har fått klämma ett par skumpor under året vill jag lova 😂😂😂. Lotta gillar precis som jag, att duka fint, det är de små detaljerna som gör det!!

Sånghäften gjorde jag klart i augusti 😂, man (eller jag) kan hålla på hur länge som helst, för att få till det som man vill ha det!

Vi hade jobbat på en överraskning till henne sedan i oktober månad, ja egentligen redan sen i somras. Många timmar lades i husbilen i höstas för att välja bilder och musik, för det skulle bli en film! Tanken var först ett bildspel i PowerPoint, sen ändrade vi oss till en film i Imovie, men det slutade med att vi köpte ett riktigt bildbehandlingsprogram till Ipaden – Lumafusion. Micke lärde sig programmet i höstas (ja, ni kanske sett hans Youtube-filmer) och sen var det ”bara” att samla in film-klipp / göra nya, välja musik och foton. Sista veckan satt vi flera timmar varje kväll,. När den stora dagen kom, var vi rätt nöjda med resultatet.

Stackars Micke, han fick ändra och ändra allt eftersom jag kom på nya / andra saker jag ville ha in…. mitt i… 😬, men han är tålmodig ❤️, själv svor jag en hel del kan jag säga 😂. Sen kom vi ju på att vi behövde en projektor och duk…. det fanns som tur väl var en duk i lokalen, och projektorn lånade vi på jobbet. Stereon skruvade vi ner hemma och allt testades på eftermiddagen i lokalen – det blev skitbra! 👍🏻 MEN när det var dags att köra, händer ju det som bara inte får hända – det blev en otroligt ljus bild och man såg knappt nått alls 😫😫😫, ni förstår nog att blodtrycket steg en del då!!! Men Micke startade om allt och vips så funkade det! Thank God!!! Många, många timmars arbete resulterade i 15 minuters film 😂.

Men nä, ni får inte se den här 😂😂😂

En väldigt trevlig fest, vilket gjorde oss väldigt trötta igår! Men IDAG är vi nog piggare än de flesta 😜

Nytt år nya möjligheter!

God fortsättning allihop 🎉🥂🍾

5 svar till “Vilken fest det blev!”

  1. Alla har vi olika vanor, en del somnar innan raketerna och en del somnar efter, men finns väl inget rätt eller fel i det..😀
    Med tanke på era youtubefilmer så höll denna säkert bra klass. Micke kanske ska bli fimklippare i sitt nästa liv..😉
    Önskar er också en god fortsättning!

  2. Julmust till oxfilen på nyårsafton!! Ja då förstår man att det var ett hejdundrande födelsedagskalas🍾🎉💥😜

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: