Vi önskar er en riktigt Goood Jul!

Så här under årets sista dagar brukar jag fundera över året som varit, och göra en liten sammanfattning, så oxå i år!

2017 har inte riktigt gått i hälsans tecken precis…. i början av året sprang jag rätt in i den berömda väggen 🤯, det tog ett tag att skrapa ihop resterna efter den krocken kan jag säga… frågan är väl om man någonsin blir som man en gång var 👀. En vidrig influensa i våras och senast blev Micke märkligt sjuk efter att vi tog vaccinationssprutan inför vår kommande kryssning 😳. Nä, usch och fy säger jag, vad är väl all världens saker och resor om man inte e frisk??? Inte ett skit!!!

MEN det hade ju kunnat varit mycket, mycket värre!!!

Som jag tidigare skrivit om var Prag en höjdar-lång-weekend! Har ni inte varit där – åk dit! Nästa gång ska vi dit på julmarknad!! Och kan lova att det blir öl-spa då med 🍻!

Nu så här på årets kortaste dagar kan man drömma sig tillbaka till Mali Losinj, där man låg i Lucifers hetta och bara tittade ut över havet med en kall öl i handen – jobbigt…. suck

Av alla platser vi varit på i Kroatien är den här,den definitivt bästa – vilket vatten!! Mysig stad och massor av trevliga restauranger!👍🏻

Pag är en värdig tvåa – både Kamp Strasco och Camping Simuini, den senare var vi i somras med mina små – oxå en av årets höjdpunkter. Såååå roligt att hämta dem på flygplatsen i Zadar och ta dem med i ”vårt Kroatien” 😍.

Men Sverige är ju oxå fantastiskt 😊 även om årets sommar kanske inte går till historien som den mest solrika?!? Midsommar firade vi i Skärhamn – gissar på samma väder på julafton 😂

Micke fick ännu ett syskonbarn i år och det var barndop i Borås i augusti månad. Vi firade min mosters 75 årsdag på Lotta på Liseberg i somras,

och Matilda blev 20 år i november!!!

Nästa happening blir dagen före nyårsafton, då min syster fyller 50 år!!! Det lär bli en lugn och fin nyårsafton i år 😂.

Men först ska vi fira jul! 🤶🏻🎄

Önskar er alla en riktig härlig julhelg ❤️ och vill samtidigt tacka för alla roliga, trevliga och glada kommentarer vi fått under året!

GOD JUL FRÅN NILLA & MICKE ❤️🎄🤶🏻

22 svar till “Vi önskar er en riktigt Goood Jul!”

 1. Alltid trevligt att få ta del av sådana här sammanfattningar, även pm ägarna mest brukar tänka framåt oxh inte så mycket bakåt. Men ibland är det ändå trevligt att se hur mycket de hittat på under året, likt som ni också har gjort.
  God Jul från mig och mina ägare!

 2. Så här i mörkaste midvintern är det verkligen härligt att se tillbaka på det gamla årets fröjder, det tråkiga glömmer vi bort. Man får ju då också inspiration till kommande upplevelser. Läste just ett reportage i senaste numret av ”Husbil och Husvagn” med titeln ”På lavendeltur i Provance” Vad mycket härligt det finns att uppleva!

 3. Önskar er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Jag ser fram emot att följa var ni kör då och framför allt vad ni hittar på! Vi hoppas kunna komma iväg till Spanien snart! Kram

 4. Vilken härlig sammanfattning ni gjort…men det är ju inget ovanligt 🙂 Så är det alltid med era inlägg….alltid fräscha och trevliga och med nån roligt text man skrattar åt:)) Ha en fin och härlig avslutning på julhelgen, för det ska vi ha för idag kommer resten av familjen och barnbarnen. Åhh vad jag längtar efter dom små speciellt 🙂 Kramar från oss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

52. Ett år som husbilspodd!🍾 Stora Husbilspodden

I Husbilsskolan pratar vi däck, kanske inte det första man går och tänker på men otroligt viktigt. Vi pratar om vad en ställplats/camping får kosta per natt. Lyssnaren Johan Banks undrar vad vi lyssnar på i husbilen när vi kör och här kommer lite oväntade svar😂. Vi firar dessutom 1 år som podd med tilltugg och massa bubbel…och vem i gänget är det som får stå för elen i två dygn? Restips: Holsljunga Camping & Café https://holsljungacamping.se Kommaframmat: “Förrätt” (detta blir det ofta när vi kommit fram på plats i Kroatien till Kommaframbubblet) Blanda en burk Philadelphiaost med en matsked creme fraiche, en nypa grovsalt och lite vitpeppar. Rör om och rulla in osten som en rulle i smörpapper. Lägg i kylen ett par timmar. När det är dags att servera, lägg ostklumpen i mitten av fatet och strö över stenbitsrom/kaviar, hackad rödlök och hackade rädisor, vid kanterna salta kex eller potatischips Kommaframöl: Hönö Lager från Hönöbryggeriet. Fruktig smak med inslag av ljust bröd, aprikos, örter och apelsinskal. Serveras vid 8-10°C till fläsk- och lammkött eller som sällskapsdryck. 5% Nr 30590 Elmia Husvagn Husbil: https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA poddkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
 1. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
 2. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
 3. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
 4. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
 5. 48. Restips inför europaäventyr
%d bloggare gillar detta: