Göteborg och Oscarsrevyn

Alltså, vart tar dagarna vägen???
De är ju så korta nu att det knappt är lönt att gå upp….
Konstant mörkt dygnet runt känns det som!
Det borde varit snö nu ju!!! Men när var det det sist i december månad, som fick ligga kvar ska tilläggas?!?
Man borde ju egentligen, som min käre sambo sa häromdagen, känna julkänsla nu när det regnar, blåser och är mörkt dygnet runt.
För det är ju det här klimatet vi har när det är jul – varje år! Suck…..

Annars då, jo vi var i Göteborg i helgen – mycket trevligt som vanligt!


Tanken var först att åka upp på lördagen, gå lite i stan, se Oscarsrevyn på Lorensbergsteatern med Robert Gustafsson, för att sedan sova på Clarion Hotel Post och åka hem efter en bastant frukost på söndag förmiddag.
Men vi ändrade om oss 🙂
Jag bokade in oss en natt till – redan från fredagen. Det bästa beslutet jag tagit på länge!
Då hann vi nämligen både bada ute i takpoolen och äta två bastanta frukostar 😀
Helt underbart avkopplande.

Vi slopade jul på Liseberg och gick istället till Haga (det var inte mitt beslut… Jag hade nämligen gärna gått dit och strosat runt, kanske köpt en Rolf Berg tomte eller två, men ibland får man ju kompromissa)


Haga är ju inte så dumt det heller!

Revyn då?


Ja, den var absolut inte dålig, men vi hade nog båda två haft andra förväntningar.
När man hör ”Robert Gustafsson”, tänker man sig att man ska få många skratt, men detta var mer show… Liknande Falkenbergsrevyn….
Roligast var definitivt Kim Sulocki när han var ”Dennis”.

17881508_1474649939273573_6869096631359242240_n
Anders Jansson var ju inte dålig han heller, men som sagt Robert Gustafssons gamla, klumpiga gubbar är inte riktigt min typ av humor… Men som sagt snygg show, (fast om vi vetat vad vi vet idag, hade vi kanske lagt pengarna på något annat).

Jag har hunnit pyssla lite också…. gjort en ”Ernst-gran”.

Jag vet egentligen inte om Ernst gjort någon sån här gran, men det kändes som han skulle kunna ha gjort det – därför kallar vi den så – ”Min Ernst-gran”, som nu lyser så grant i köket 🙂

Trevlig andra adventshelg på er allihop!!

12 svar till “Göteborg och Oscarsrevyn”

 1. Denna helgen är mina ägare i Göteborg och bor vid Haga, denna mysiga stadsdel. För deras del blir det en runda på Liseberg, för det fick brorsbarnet i födelsedagspresent. Det blir väl säkert en runda i Haga och i de mer centrala delarna.
  Ha en god 2:a advent!

 2. Åhh vilket juligt superfint blogginlägg☺️Klart man förväntar sig skratt m Robert Gustavsson, men säkert kul ändå att kunna gå på såna shower ändå. Vilken kanonerna du gjort🎄Tummen upp på den 👍. Kram till er

 3. Granen är en lysande ide, helt rätt i tiden, miljövänlig och inte barrar den heller. Toppen👍👍👍

 4. Hej.
  Det är så roligt, skoj att titta in på era blogg ibland. Kanske för att ni skriver så utförligt och roligt om allt ni upplever. Och nu har ni ju tydligen gått vidare med att fixa en liten filmkanal ochså. Det är bara ett litet problem vi vill göra er uppmärksamma på. På senare tid så tar eran blogg ovanligt mycket tid att ladda ned. Det märks stor skillnad sedan inköpet av X telefonen. Det kan vara en av orsakerna. Era senaste bilder är på tok för stora av någon anledning. Inte för stora i storlek utan i pixlar. Hoppas ni inte blir arga på detta påpekande utan det är bara i välgörande syfte och inget annat. Det kanske inte gör så mycket om man ligger med fiber, men det märks vid lite sämre bredbandskapacitet. Ni bör nog ta en koll iallafall. Mvh. Maj, Jan och Loke.

  • Hej Maj Kul ni gillar bloggen ☺️ och stort tack för dit påpekande om bilderna! Det har jag inte tänkt på, men ska definitivt kolla upp det och se till att det blir bättre!! Hoppas det ska vara åtgärdat redan till nästa inlägg 😊
   Tack igen 🤶🏻// Nilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: