La Grande finale i Varberg

Det var inte lite velande om vad vi skulle göra denna helgen, men efter många om och men hamnade vi i Varberg 😄. På ställplatsen i hamnen, dit vi ALDRIG skulle åka igen p g a deras otroligt korkade betalningssystem (en ledig plats är inte alls säkert ledig, det får man gå och kolla på motsatta sidan av hamnen… ) Ändå står vi här 😂, för det fanns EN plats ledig, och tro det eller ej – den VAR ledig i automaten oxå!!!


Helt otroligt att alla 14 platserna var fulla kl 18:30 i november månad!?! Det trodde vi aldrig! Dessutom kom det ett par husbilar efter oss, som vackert fick vända. Platsen i sig, är annars helt i vår smak! Nära mysiga staden Varberg, fina promenadvägar och inte så långt att åka när man slutar kl17 en fredagskväll 😎


Vackra kallbadhuset kan man aldrig få för många kort på!

Igår var jag och hämtade ut min nya telefon ☺️ en Ajfån X, (tio ska man säga, men jag säger X… varför skriver man inte 10 annars undrar jag?!)


Jag har aldrig haft nån ny modell först!!! Eller först och först 😂 men den började säljas igår och jag fick en! 

Fick?! Eh…. tänkte länge innan jag beställde den kan jag säga!!! Det var kameran jag ville åt! Ett annat plus är att den är lite mindre än min gamla 6 Plus, så det fick svida lite 


Ja…. annars är det ju inte jättestor skillnad?! Snabbare – givetvis och istället för tumavtryck så har de face-id. Det är lite coolt faktiskt 😂 man har bara ansiktet framför telefonen så öppnas den! Funkar lite dåligt i mörker bara 😄, men då har man ju sitt vanliga lösen!

Man kan även göra en talande emoji som följer ens ansiktsuttryck!! Äntligen!! Som jag har väntat på att se ut som en pratande bajskorv 😂😂😂 

Men kameran som sagt, har inte testat alla funktionerna än, mer än kameran på framsidan och den optiska zoomen – kanon!!

I morse gick vi en promenad runt fästningen och en vända genom stan, på jakt efter nybakat frukostfrallor, men kom på att det är ju röd dag idag…. Fick bli brödet vi hade med oss 😜. I Engelska parken hade de lite roliga statyer 

Frukosten satt som en smäck när vi var tillbaka i husbilen ☕️

Nu ska jag googla lite och se om de har nån rolig guidning på fästningen 👻, kanske ner i fängelsehålorna 🤗.

Inatt blir det sista natten i husbilen på ett tag. I morgon blir det urplockning och städning inför vinteridet. Känner oss rätt klara med säsongen faktiskt, inte riktigt samma sak att åka nu när det är storm, regn och skitväder!!! Mysiga sofftider, jul och nyår väntar! 

Men än är det inte riktigt slut 🤗 och kanske får vi trevligt besök i eftermiddag ❤️ (ännu en fördel när man inte åker så långt hemifrån 😜) 

Ni glömmer väl inte vår Youtube-kanal 😜

https://www.youtube.com/channel/UCIVMZuK7OXcw2GAwFgpBFoQ

12 svar till “La Grande finale i Varberg”

 1. Den nya ställplatsen i Heiligenhafen har precis samma system. Kommer man en förmiddag och alla platser är upptagna tycker jag att det är suveränt att snabbt kunna kolla om det blir lediga platser efter kl 12 i stället för att åka vidare.

 2. Vi tycker att det är ganska skönt att åka husbil nu. Vi har kunnat välja platser där vi vill parkera.
  Hoppas att du fortsätter med din verbala begåvning, även efter att du fått din Ifåne. Nu för tiden krockar man människor i dörrar, på trottoarer, cykelbanor, ja precis över allt, bara för att ingen kan släppa den ur sikte, en enda liten stund. Ha det gott!

  • Ja enda fördelen i november är ju att det finns plats…. men höststormar, regn och mörker tillbringar jag hellre hemma framför brasan i soffan 😊
   Hade ju iPhone innan oxå så det blir ingen större skillnad – kan väl villigt erkänna att jag nästan gått in i en stolpe nån gång 😂
   Jobbigt att ständigt vara uppkopplad 😂😂😂
   Ha en go helg 😊🔆🍁

 3. Den husbilsplatsen missade vi när vi senast var i Varberg för två år sedan. Vi hamnade med våra koordinater på den andra piren. Det argumentet angående kameran för att köpa en ny iPhone har jag svårt att få gehör för här hemma.

 4. Mina ägare var också nöjda då de satte in mig förra helgen. Men på något sätt kändes det vemodigt för mig som nu inte får träffa mina ägare på nästan ett halvår.
  Min manlige ägare funderar också på den telefonen, men hans sexa fungerar ju bra än så länge så han har nog allt lite svårt att byta ut den bara sådär. Men du får lova att skriva bra om din nya telefon så kanske han ändock följer efter. Men nu blev han också förvirrad, vilken var teknikfreak hos er egentligen..😉

  • Visst är det kul med youtube men jag e nog ändå mer för att läsa bloggar, det är Micke som brinner för Youtube, men visst är det roligt att titta på, en film säger ju mer än tusen ord och enstaka bilder 👍🏻🙃🎬 Ha de gott 🍁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: