Ur askan i elden…

Efter en promenad in till stan från Halmstads småbåtshamn, ”flyttade” vi till Grötvik. Det blåste fortfarande en hel del, men inte som de 20 m/s det varit under natten 😖. 


Efter en liten lunch tog vi en promenad längs Prins Bertils Stig, mot Tylösands-hållet.


Vågorna var otroligt mäktiga!


Det var många fler än vi som var ute och gick, eller körde ner till hamnen för att se på skådespelet – för det är verkligen – ett skådespel! Man kan nästan titta på det hur länge som helst! Det är nog det enda som är fint med blåst….. 🤔

På Prins Bertils Stig kommer man ända bort till Tylösand, och man går precis utanför Gessles hus!


Vi skojade lite om att vi skulle möta honom – och så gjorde vi det 😄. Han skulle oxå ut på promenad – fast åt andra hållet 🔆. Vi gick och småfnissade om att det verkligen VAR han! Så töntig man är?! 😂 Det stod en liten plåtis utanför hans hus – engelskpratande stalkers!?! 😂😂😂 Inte lätt att vara poppis!


Micke gjorde time-slaps med sin GoPro, eller vad det nu hette…. ska i alla fall bli väldigt häftigt 🎬


Efter det kurade vi in oss i husbilen, käkade lite gott och tittade på serier 😊 Myyyyysigt!!! MEN SEN……

Yr.no har allvarliga problem!!! Det blåste inte 4 m/s klockan 22:00, inte heller 2 m/s kl 24:00, nä regnet vräkte ner och det blåste 12-15 m/s (kollade på ”min” nya vindapp ViVa, där och då!). Det lugnade sig inte förrän vid 2-3-tiden 🙄, då hade jag länge legat och funderat på om man skulle åka hem…. men vem ville gå ut och veva upp stödbenen då??? Nä, ska man ge sig ut mer i år får man nog titta på någon annan väderapp!! 

Häpp, nu ska vi packa ihop och bege oss den långa vägen hem 😜, får nämligen besök av en go liten tös i eftermiddag, som jag ska klämma lite på 😍 (ja ja Matilda – två goa töser då ❤️), och pappa, och min moster – det vankas söndagsmiddag 🍽

Ha en härlig söndag allihop – och håll i hatten 💨🌪

5 svar till “Ur askan i elden…”

  1. Visst är havet mäktigt. Om man är ute på havet i en liten segelbåt känner man sig rätt liten om det blåser 20m/sek eller mer. Som tur var är det ovanligt med sådana vindstyrkor sommartid, men det händer. Och en gång i min gröna ungdom var jag med om 42m/sek på Nordsjön och även om jag då var på ett handelsfartyg kan jag försäkra dig att jag inte var så kaxig vid det tillfället. Hade jag gått ut på däck hade jag helt enkelt blåst överbord.😖😬

  2. Ägaren som är uppvuxen vid havet har ofta tagit cykeln till detta skådespel med vågor. I det vädret som ni verkar ha haft kan det vara hur skönt som helst med en promenad längs med havskanten.
    Presenterade ni inte er nya youtube-kanal för Gessle, kändis som kändis. Måste väl vara minst lika många som känner igen er..😂, iaf i husbilskretsar..😀
    Kan avslöja att ägaren med ska gå en runda ikväll, här landar nog in på 25, 26 grader ikväll..😉🇪🇸

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: