Vart var ”festen”?

Skördefest…. hm… Tjejen som gick runt bland husbilarna och tog betalt för entrén utlovade mängder med aktiviteter och utställare, och så stod slottet ju öppet! Visst det var inget roligt väder, och framåt 13-tiden började ett ihållande regn, men vart var festen???


Visst var där många fina dekorationer, men vart var utställarna?? 


Jag tog kort på alla djuren (ja fåren såg ni igårdagens inlägg), sen var det en byggnad med utställare, som t ex glass från Viskadalen – undra om de fick ihop till resan hit och tillbaka 😬, man var inte helt sugen på glass i det råa vädret!!!

Vi har tidigare varit här på julmarknad och kanske inte ropat tjoho för det heller, men jag trodde i min enfald att en skördefest borde ha mer mat?? Vi hade tänkt köpa något gott till lunch där. Och visst fanns där stånd med älgkebab, hamburgare och korv och bröd, men jag hade förväntat mej lite mer än så….. 😕 eller egentligen mycket mer än så!

Vi fortsatte upp till slottet i stället, för att om inte annat fördriva tiden 😄, jaha nähä man fick bara gå in i ”hallen” och matsalen?!


Annars hade man fått boka in sig på en slottsvisning för ytterligare 120 kr/person – vi backade ut!

Tog ett glas vin i parken istället 😂


Väl tillbaka i husbilen efter en knapp timma på ”festen” funderade vi allvarligt på att åka vidare. Men vädret var ju detsamma på hela västkusten så vi beslutade oss för att vi lika gärna kunde stå kvar här. 

Vi gick faktiskt in ytterligare en gång när regnet upphörde runt 16-tiden för att se om vi missat nått – det hade vi inte 😂. Såååå skörde”festen” på Tjolöholm var inget för oss, kanske delvis beroende på det dåliga vädret…..men ställplatsen var helt ok 👍🏻. 

Idag skiner solen på en klarblå himmel 🔆, men det är kallt som tusan med nordliga vindar 😬, skulle tagit med vinterjackorna!!!. Har en liten plan på att stanna till på ett spännande ställe på vår väg hem – Borrås skåra, hoppas utetemperaturen stigit lite då!

Ha en härlig söndag allihop 🔆😎

12 svar till “Vart var ”festen”?”

  1. Lite konstig mat på en skördefest, hamburgare och älgkebab. Ägarna har ett par gånger tagit mig till Öland på skördefest och där brukar det finnas annan sorts mat såsom pumpasoppa, och givetvis kroppkakor.

  2. Plump i protokollet men ni fick ändå en helg ute, det är ju det bästa🐶Nu har vi lite Ågren för nästa helg ställer vi inte vår husbil för vintern😪

  3. Regn och rusk är det här i södra Tyskland också, vi skulle ha stannat kvar i Kroatien. Åkte förresten nyss förbi Falkenberg, är det inte där du bor, men jag visste inte att det låg i Bayern🤔😄

  4. Underbar bild på er – var vinet gott? För övrig så har Lena Anderssons gamla slagdänga ”Säg är det konstigt att man längtar bort” fastnat rejält i mitt huvud…. :p

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: