Det finns många olika husbilar

Det finns husbilar, och så finns det husbilar, och så finns det husvagnar! 😜

Det blev en intensiv och rolig dag igår! Så fort vi kom in i hallarna såg jag ett par bekanta ansikten – Desirée och Kjell som har bloggen Vardags-glitter 😊.


De hade kört ner ända från Piteå 😳, (men även tagit en ”liten” runda 😄 om bland annat Öland och Västkusten). Vi hade tur som sprang på dem för de var på väg att ge sig av och bege sig norrut. Så roligt att äntligen få träffas på riktigt ☺️.

Sen var det dags att utforska alla nyheter 😜

Adria hade kommit med en ny duschlösning som vi gillade starkt


I SC:n så stod man inte längre och duschade i sovrummet, utan man hade en dörr man kunde stänga 


Och behöver man inte taksäng så kunde man välja en bil med världens takfönster!

Men ändå hittade vi inget där, som var mycket bättre än det vi har idag. Vi drog oss istället som en magnet mot Forsberg monter ☺️. Där stod ju däremot en bil som var farligt frestande! Niesmann Arto 77E


Enda lilla kruxet var ju prislappen 😳, blir till att skrapa lite triss-lotter tror jag 😎

Annette som har bloggen Kors & Tvärs messade och frågade om vi ville träffas och prata lite Frankrike över lite fika. Det ville vi gärna! 😊 Hon och Göran kom med så många bra tips så det gick runt i huvudet på mig 😂


Så bra!! ☺️ Nu vet vi till vilket område vi ska till, men behöver nog en veckas semester till för att vi ska kunna se allt 😄😄😄

Sen var det dags att bege oss till Biltemas monter för att se om vi vann el-cykeln. 


Givetvis röstar vi på Persköps ställplats 😊. Men inte vann vi inte, bättre lycka idag?! 🤔 

Där sprang vi på Lars, som sa han följt bloggen sen jag började skriva den, sååå roligt ☺️🔆 (han e nog rätt ensam om det, förutom min moster och Matilda då 😂, men jag undrar om de två ens läser allt 🤣). Det får mej ibland att tänka på ”vad det egentligen är jag skriver”…. det är ju min dagbok ni läser 😂. Men som sagt, så roligt att höra att de finns de som tycker om att läsa den 💞 Mission accomplischt 😘

Precis innan stängningsdags gick vi återigen in på mässan för att kolla in Kabes mastodont-husvagn de byggt till sitt 60 års jubileum. Det hade under dagen varit lååååååång kö för att gå in och titta i den, nu var kön bara på ett par personer.


Förutom sänglösningen så var den verkligen riktigt häftig 😜, men fy farao för att köra den 😬.

Idag fortsätter vi utforska mässan – det lär nog inte bli mindre folk 😜

21 svar till “Det finns många olika husbilar”

  1. Visst fanns det mycket fint att titta på, och många som handlat husbil. Kul var det att vi hittade igen varandra i vimlet 😄Superkul. Nästa gång får vi sätta oss ner o prata lite mer☺️. Hoppas ni får det kul på mässan o kanske hittar vinstlotten😂Kram till er båda

  2. Håller med att det är mycket att kolla på, kollade ni inte Frankia med soffan bak, den verkar verkligen genomtänkt.
    Ha det fortsatt bra, kram 😎😎

  3. Kul att träffa på alla kända ansikten där nere. Vi får nöja oss med att följa på avstånd … 😉 Kabes husvagn är ju kul och ser bekväm ut. Men jag skulle nog helst vilja ha den parkerad stillastående, typ jämt 😉

  4. Det var verkligen kul att ses. Och det finns en hel del att kika på. Gillade också Frankias lösning med sittgrupp bak, men inte så mycket att vi byter bort det vi har! 😀

  5. Det är härligt härligt, men farligt farligt med mässor. Förnuft och känsla krockar ibland på mässor, men ni verkar ha klarat er hittills, men det är en dag kvar😆Tur att vi är i Italien, här är inte mycket man blir sugen på åtminstone inte där vi står mitt ibland ett antal långliggare med vagnar från anno dat zu mal. Vagnarna är gömda bland ett antal lager av förtält, som de nu är i färd med att packa ihop, det tar typ en vecka😬😬Men det är bra underhållning för oss 😆😆🇮🇹

  6. Varje gång min ägare skrapar sin lott, och nästintill aldrig vinner så säger han att han skule spara mer pengar på att inte köpa fler lotter. Men å andra sidan kan han ju heller aldrig vinna. Fortsatt trevlig Elmia-helg!

  7. Vi själva har varit mätta av att bara se hela utbudet i år. Det blev bara Concorde, Morelo och Kabes montrar för oss och så en hel lång rad bloggvänner som vi träffat och kramat om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: