Vad kostar det då med husbil till Kroatien?

Jag brukar ju alltid ”roa mej” med att räkna ihop vad hela kalaset kostat – så även i år.

Vi var borta i exakt 3 veckor och körde 450 mil, till en total kostnad på ca 24 500 kr,
exkl mat, flyg för barnen och övriga ”förnödenheter”.

 

Kroatienresa 2017

Tänk att ibland kan det billigaste var bäst?!
Tänker på campingen i Mali Losinj, över 100:-/natt billigare än Zaton!!!
Å andra sidan var camping Simuini tveklöst bästa campingen, om man bara ser till själva campingen.

Vill man flyga ner sina små barn t ex, kostar det ca 2 500 kr/pers t o r, från Göteborg till Zadar (inga byten).

Vi hyrde en bil som levererades och hämtades till vår camping på Pag för ca 800 kr, så vi skulle kunna frakta de små liven tillbaka till flyget. Vi skulle ju nämligen stanna ett par dagar till där, och ville inte flytta husbilen.
Mycket hög service och trevlig personal på camping Simuni, som hjälpte oss med detta.

Totalt sett en mycket ”väl-värd-pengarna-resa” (som vanligt!) 🙂

…. Har redan börjat titta på nästa års semesterresa 😉
och vet ni… vi tittar inte på Kroatien!
What?!?!?!
Igår beställde jag en Frankrikekarta 😉
Vive la France – här ska det provas vin, äta baguetter och bo på slottscampingar 😀

 

 

19 svar till “Vad kostar det då med husbil till Kroatien?”

 1. Vi drar till Tyskland och ska till Moseldalen och dricka och äta gott.
  Sedan fortsätter vi till Romatiche Strasse för att se lite fina byar. 19 september är datumet👍🏻
  Ni har haft ytterligare en härlig resa, så kul att följa våra supercampare👏

 2. Frankrike är fint också, vi har gjort en resa dit. Den finaste rutten som vi åkte var Route Napoleon från Rivieran vid Cannes till Grenoble. På sträckan finns Gorges du Verdon, Europas Grand Canyon, mycket sevärt👍

  • Ja det ska bli riktigt roligt att upptäcka ett ”nytt” land. Vi jobbar med Frankrike och har ett dotterbolag där så det känns som om det är dags nu 😎
   Får ta och titta på Gorges du Verdon!!! Hade tänkt Nordvästra delen men kanske ändrar mej 😜

 3. Var prismässigt som mina ägares resa till Kroatien förra året under 4 veckor. Men det är de pengarna man får räkna med säger de, men som man lan njuta för pengarna. Istället för flyg, ligga på samma hotell hela tiden, se samma stad. Nej med mig som boende får ägarna se så mycket mera.

 4. Grovt räknat brukar vi hamna på max 1 000:- om dagen för oss två (oftast mindre), inkl. vägtullar, campingavgifter, bränsle och precis allt vi köper och förbrukar. Vi längtar också tillbaka till slottscampingarna i Frankrike.

 5. Har aldrig varit i Kroatien men det ser fint ut fast lite dyrt att bo på campingarna. Frankrike är mycket sevärt både historiskt och kulturellt samt vackert. Vingårdarna är absolut värda ett besök. Vädret är ju lite svalare än Kroatien men varmt nog i allafall.

  • Ja inte är det billigt men sen har vi ju bokat platserna närmast havet i högsäsong – det är stor skillnad mot när man kan åka med ACSI kortet i lågsäsong!!
   Ser fram emot en annorlunda semester nästa år – ska bli jättespännande ☀️🚐😊

 6. Efter sex resor till Kroatien provade vi Frankrike denna sommaren. Vi har upplevt mycket på denna resa, smakprov av Alsace, slottscamping, Gorges du Verdon med slingriga vägar och bad i sjön. Sol och bad i Agay, Villneuve-Loubet och besök i Nice på rivieran. Lite språkförbristningar har det blivit, servitörer har bytts pga språket. Vi är nöjda med vår resa och det kan bli Frankrike fler gånger. På hemresan blev det ett stopp på en MASI-gård i närheten av Gardasjön och en vandring i Dolimiterna.

 7. Frankrike är ett underbart husbilsland! Vi har varit i Kroatien 7 ggr så nästa semester är inriktad på Frankrike!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

53. Getingfällor, restips och ett oväntat samtal Stora Husbilspodden

I husbilsskolan får vi lära oss om olika värmesystem i våra husbilar. Det blir fläskpannkaka i omniaugn, lyssnarmail och en väldigt god kommaframöl. Peter har fått ett oväntat samtal om sin nya husbil som han väntar på, och i restipset får vi följa med Maria o. Christian Stadling till Danmark. Elmia Husvagn Husbil https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA podkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
 1. 53. Getingfällor, restips och ett oväntat samtal
 2. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
 3. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
 4. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
 5. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
%d bloggare gillar detta: