Mali Losinj – påminner lite om Trogir

Igår kväll gick vi in till Mali Losinj för att ta oss en bit mat. Från campingen gick det en promenadväg, knappt 2 km.
Mina förväntningar var en liten fiskeby med ett par restauranger och kanske någon souveniraffärer – så fel jag hade!!
På ett väldigt, väldigt bra sätt!!😍

Vilken mysig by!!! Påminde en hel del om Trogir faktiskt, hamnen tänker jag på då.

Det låg en hel massa stora flådiga båtar, fullt med folk och en massa restauranger 👍👍👍

Denna gången gick vi efter TripAdvisor! Restaurangen som låg som nummer 1 var givetvis full, det fick bli den som var nr 3.


Micke beställde in en medium biffstek och jag en fish-plate. Det han fick in levde nästan 😬
Vi kallade till oss kyparen som tog in biffen och stekte till den igen.
Det blev inte mycket bättre…. Förstår inte varför vi har sån otur med restauranger?!
Eller så är det helt enkelt så att vi är väldigt kräsna 😳 Näääääää 😜

När vi gick ut på gatan igen hade någon kört dit vår lilla båt 😂 Wildcat 😎

På tal om båt ja… vår kanot har inte riktigt blivit uppblåst än… igår eftermiddag var tanken, men det var helt enkelt för varmt. Sen skulle vi gjort det i morse, men då blev det lite stressigt… MEN i eftermiddag ska det bli av!
Temperaturen har gått ner till 34,5, så ikväll ska vi ta oss en tur tänkte vi👍

Blir nog ett par kvällar till i byn 😊

Gillar detta stället mycket!!! 😍

9 svar till “Mali Losinj – påminner lite om Trogir”

 1. Ja liknar / påminner stället om Trogir så kan ägarna förstå att det är lätt att trivas. Bilderna ser inte helt otäcka ut heller. Här i norra Tyskland pekar min termometer på 19,8 och nu börjar det klarna upp så även mina ägare drar säkerligen till stranden snart.

  • Härligt med lite gott väder även hos er
   Vi e glada att temperaturen kryper nedåt 😂

 2. Hej! Kul att läsa om er resa, tänker åka framöver men då tidig vår eller höst!
  Tacksam för alla tips!

 3. Hoppas ni hittar en plats i Falkenberg för er nya Wildcat, ha ha 🛳, i vanlig ordning härliga bilder för oss som sitter fast i regnet på Bästkusten.

  • Ja det var ett litet impulsköp 😂😂😂
   Ver inte riktigt hur vi ska få hem den bara… eller var vi ska ha den hemma 😜

 4. Ha båten kvar i Kroatien vetja, ni kan säkert ta med husbilen ombord. Jag kan erbjuda mig att ta hand om båten medans ni är hemma och jobbar. Jag är ju gammal sjöman så jag kan såna grejer. 👨‍✈️⚓️⚓️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

52. Ett år som husbilspodd!🍾 Stora Husbilspodden

I Husbilsskolan pratar vi däck, kanske inte det första man går och tänker på men otroligt viktigt. Vi pratar om vad en ställplats/camping får kosta per natt. Lyssnaren Johan Banks undrar vad vi lyssnar på i husbilen när vi kör och här kommer lite oväntade svar😂. Vi firar dessutom 1 år som podd med tilltugg och massa bubbel…och vem i gänget är det som får stå för elen i två dygn? Restips: Holsljunga Camping & Café https://holsljungacamping.se Kommaframmat: “Förrätt” (detta blir det ofta när vi kommit fram på plats i Kroatien till Kommaframbubblet) Blanda en burk Philadelphiaost med en matsked creme fraiche, en nypa grovsalt och lite vitpeppar. Rör om och rulla in osten som en rulle i smörpapper. Lägg i kylen ett par timmar. När det är dags att servera, lägg ostklumpen i mitten av fatet och strö över stenbitsrom/kaviar, hackad rödlök och hackade rädisor, vid kanterna salta kex eller potatischips Kommaframöl: Hönö Lager från Hönöbryggeriet. Fruktig smak med inslag av ljust bröd, aprikos, örter och apelsinskal. Serveras vid 8-10°C till fläsk- och lammkött eller som sällskapsdryck. 5% Nr 30590 Elmia Husvagn Husbil: https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA poddkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
 1. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
 2. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
 3. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
 4. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
 5. 48. Restips inför europaäventyr
%d bloggare gillar detta: