Födelsedagsfirande på Liseberg

Såg ni Lotta på Liseberg igår? Det gjorde vi – I R L som det heter nu för tiden (på riktigt alltså!)


Och jajamen vi kom med på tv!! I en millisekund 😂 (Fotot är taget på tvn 👍🏻) 🤣

Min moster fyllde ju 75 år i går, och jag och syrran hade bokat bord på Lisebergs Världshus 


Därefter var det dags för Allsång med Lotta 😊, och Lotta…. syrran heter ju oxå Lotta 👍🏻


Det kanske inte riktigt var mina favoriter där igår….. typ ingen alls… Rickard Wolf:… Mmmmm…. 🙄. Jag får lite ont inombords när jag tvingas lyssna på musik jag inte gillar… Men jag överlevde (men det var på håret!)

Vi hade i alla fall en mycket trevlig dag, och jag tror mostern vår blev nöjd 😊


När hon fyllde 70 år var vi i Stockholm på Allsång med Måns, nu 5 år senare – alltså Allsång på Liseberg. – När du fyller 80 blir det Allsång på Vallarna i Falkenberg Gunsa ‘! 👍🏻😄. Man ska börja på topp och sen ta sig neråt – eller är det tvärt om?? 😜

7 svar till “Födelsedagsfirande på Liseberg”

 1. Ni verkar ha haft trevligt😊 Gunsan var säkert supernöjd med så fin present och härligt sällskap☀️Själva var vi i Götet och kollade fotboll⚽️ Det blev 1-1 mot Göteborg-HBK, Göteborgarna var besvikna men vi var nöjda👍🏼 Kram på er😊

  • Det var det 😊 👍 men lite väl mycket folk på Liseberg för min smak 😬
   Ja då blev ni väl glada 😃 Mickes kommentar var – ”är det bra med 1-1? Är det inte meningen att någon ska vinna??” 😂 Vi e sååå sportintresserade 😃

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

52. Ett år som husbilspodd!🍾 Stora Husbilspodden

I Husbilsskolan pratar vi däck, kanske inte det första man går och tänker på men otroligt viktigt. Vi pratar om vad en ställplats/camping får kosta per natt. Lyssnaren Johan Banks undrar vad vi lyssnar på i husbilen när vi kör och här kommer lite oväntade svar😂. Vi firar dessutom 1 år som podd med tilltugg och massa bubbel…och vem i gänget är det som får stå för elen i två dygn? Restips: Holsljunga Camping & Café https://holsljungacamping.se Kommaframmat: “Förrätt” (detta blir det ofta när vi kommit fram på plats i Kroatien till Kommaframbubblet) Blanda en burk Philadelphiaost med en matsked creme fraiche, en nypa grovsalt och lite vitpeppar. Rör om och rulla in osten som en rulle i smörpapper. Lägg i kylen ett par timmar. När det är dags att servera, lägg ostklumpen i mitten av fatet och strö över stenbitsrom/kaviar, hackad rödlök och hackade rädisor, vid kanterna salta kex eller potatischips Kommaframöl: Hönö Lager från Hönöbryggeriet. Fruktig smak med inslag av ljust bröd, aprikos, örter och apelsinskal. Serveras vid 8-10°C till fläsk- och lammkött eller som sällskapsdryck. 5% Nr 30590 Elmia Husvagn Husbil: https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA poddkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
 1. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
 2. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
 3. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
 4. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
 5. 48. Restips inför europaäventyr
%d bloggare gillar detta: