Upptäcksfärd till grottan på Marstrandsön

Att man kan bli besviken för att det inte kom några mygg i går 😂?! Men det blev jag!

Det började blåsa så jag antar att de höll sig i skogen. Blir till att prova min Thermacell en annan gång (lär nog inte dröja så länge… ) Och trots solkräm så blev mina ben grisrosa 😬 Aj!


E det konstigt att vi älskar detta stället??? 😍

I morse åkte vi över till ön igen för att leta upp den där grottan som skulle finnas där.


Det finns en hel mängd med stigar, små som stora, på ön. Ibland vet man inte riktigt var man är 😄. Men det är uppsatt fullt med skyltar, så man behöver inte vara orolig att gå vilse (…vilse på en liten ö?!😂)


Berg och bohuskänsla


Sen är man plötsligt inne i skogen, och man fattar inte att det är på samma ö

Vi hittade grottan efter lite virrande fram och tillbaka på stigarna, men blev lite besviken…. trodde den var lite djupare än så.Coolt! Men oxå lite läskigt… (tycker jag 😬)


Fru Arfvidssons sängkammare! Inte så man blir avundsjuk precis…. 😳

Skulle letat upp offerplatsen oxå, men det får bli till nästa gång 😄. 

På vägen tillbaka kom vi helt lägligt förbi starten på segeltävlingen


Jösses vad de blåste! Det smällde och levde i seglen. Jag hade aldrig i mitt liv satt mig i en sån!!! Blev nästan sjösjuk bara jag tittade på dem. Färjan ut till Marstrandsön är mer lagom för mej! 


Inne i ”stan” hittade vi denna lilla silverpoppel 

Snart lämnar vi Marstrand för denna gången, och skickar en tacksamhetens tanke till vädergudarna som välsignade oss med vädret vi fick – sånt man ska ha när man är här 😍 

3 svar till “Upptäcksfärd till grottan på Marstrandsön”

    • Ha ha ja där ser man 😃👍 Det var verkligen inget litet träd!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

52. Ett år som husbilspodd!🍾 Stora Husbilspodden

I Husbilsskolan pratar vi däck, kanske inte det första man går och tänker på men otroligt viktigt. Vi pratar om vad en ställplats/camping får kosta per natt. Lyssnaren Johan Banks undrar vad vi lyssnar på i husbilen när vi kör och här kommer lite oväntade svar😂. Vi firar dessutom 1 år som podd med tilltugg och massa bubbel…och vem i gänget är det som får stå för elen i två dygn? Restips: Holsljunga Camping & Café https://holsljungacamping.se Kommaframmat: “Förrätt” (detta blir det ofta när vi kommit fram på plats i Kroatien till Kommaframbubblet) Blanda en burk Philadelphiaost med en matsked creme fraiche, en nypa grovsalt och lite vitpeppar. Rör om och rulla in osten som en rulle i smörpapper. Lägg i kylen ett par timmar. När det är dags att servera, lägg ostklumpen i mitten av fatet och strö över stenbitsrom/kaviar, hackad rödlök och hackade rädisor, vid kanterna salta kex eller potatischips Kommaframöl: Hönö Lager från Hönöbryggeriet. Fruktig smak med inslag av ljust bröd, aprikos, örter och apelsinskal. Serveras vid 8-10°C till fläsk- och lammkött eller som sällskapsdryck. 5% Nr 30590 Elmia Husvagn Husbil: https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA poddkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
  1. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
  2. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
  3. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
  4. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
  5. 48. Restips inför europaäventyr
%d bloggare gillar detta: