Myggjävlar!!!

Jag brukar inte svära, men när det kommer till mygg gör jag ett undantag!
Titta på dem bara:
myggor
Man kan säga som så; att de gillar mig ungefär 10 miljoner mer än vad jag gillar dem!🙄
Micke gillar de inte alls….

I helgen, när vi var och gick i Söderåsens nationalpark, fick jag 6 myggbett!
Det var inte så många, men så var där inga mygg heller! Alltså mer än de, (eller den) som surrade kring mej! Micke fick inga, som vanligt….

Fick tipset att köpa en Thermacell (tack Bosse 👍)! Sagt och gjort, beställde en på nätet och hämtade den på posten igår.

Thermocell

Ska bli VÄLDIGT spännande att se om den funkar!!! 🙃
En död mygga e en bra mygga!
Mygg
Så nu vill jag att vi ska åka till de djupaste och fuktigaste skogarna i Halland – bör ju inte var så svårt att hitta, med tanke på hur mycket det regnat den senaste tiden?!
Syrran som bor i Ullaredsskogarna hade tömt 3 helrör på en vecka – regnmätarrör alltså, inget annat 🤣

Men det lär inte bli skogen för Micke är mer sugen på kusten, norrut… han vill till sitt favoritställe…. Hoppas där finns mygg där med!

…. undra om den funkar på getingar också…😏

14 svar till “Myggjävlar!!!”

 1. Det är samma hos mina ägare. Den kvinnlige ägaren blir sönderbiten och den manlige ägaren sitter helt lugnt utan att bli biten. Hon tycker det är djupt orättvist.. Även på mitt tak har det regnat, men enligt uppgift har den manlige ägaren enbart tömt två helrör..😀

 2. Myggorna gillar dig, så enkelt är det. Mig har de insett nu, att sticka i en gammal räv, ger ingenting. När jag var i tonåren blev jag biten i själva bröstvårtan. Jag kliade och kliade, till slut blev det en knöl, som kändes stor som ett litet fågelägg. Jag blev opererad och inlagd en hel vecka. Så myggor är inget leka med. Någon sa att en Fladdermus äter 4000 mygg i timman. Så de kanske behövs.

  • Hu då, det där lät ju inte så kul 😬
   Funkar inte min thermacell ska jag köpa mej en fladdermus som husdjur 👍😂

 3. Spanska myggor är jag troligen allergisk mot, häromkvällen fick jag 10-12 bett på benen och de börjar klia ca en halv dag efter bettet. Då blir det uppsvullet, rött och ganska mycket var i mitten där det stack… (har märkt att det varit så förr om åren också..) Får äta antihistamin så jag håller verkligen med dej om att en död mygga är en bra mygga!
  Kram

  • Ja de där Medelhavsmyggen är ännu värre! Först tror man att allt är lugnt sen kliar det som tusan i flera dagar!!! Förra året vi var i Kroatien satt jag med myggspiraler under min stol 😂 funkade så där….
   Ha de härligt i värmen Kram

 4. Jag låter dig vara testpilot 😁 och får den bra resultat av dig så köper jag en som så mycket annat bra du tipsat om Nilla . Håller med dig myggor är ett ofog på denna jord liksom fästingar 😝

  • 😃👍 kunde inte testa den denna helgen – inte ett mygg i sikte! Kanske räckte det med att köpa den för att slippa myggen 😳

  • 😃 ni har väl en del sånna där uppe i norr nu vid denna tiden?? 😬😬😬

  • Kunde inte testa denna helgen för det fanns inte en mygga i sikte 😳

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: