Påskafton i Borgholm

Idag vaknade vi till sol på en blå himmel 😎😊, med inslag av lite hagel….. 😖


Vattenpölarna har frusit och det blåser halv storm, vilket gör att temperaturen känns som -10 grader!!! Skönt att det är varmt och gott i husbilen 😊

Det var inte riktigt lika mycket folk i Borgholm igår, som det varit tidigare om åren på påskafton, men det var ändå en hel del som hittat ut 😊


Det var invigning av en ny skylt, med stor pompa och ståt 😂 eller nått…. Nån shopping blev det inte mycket av dessvärre. Men för att råda bot på det kom jag på den bra-iga idéen att vi kan åka inom outleten i Kosta på vägen hem 👍🏻 Jättekul tyckte Micke!

Efter att vi tryckt i oss de mesta av resterna från gårdagens påskbord till lunch, tog vi fram promenadskorna och begav oss mot Borgholmsruinen. Tänkte att där kanske fanns någon geocach man kunde ta. Det fanns det, men jag begrep mej då inte på den och den andra hittade jag inte överhuvudtaget 🙁

Vägen upp mot ruinen är lång och går väldigt mycket upp….


Micke vinkade till våra vänner som var kvar i husbilen 😂


På kvällen blev det återigen en Sequence match med Roger och Lena.


Jag och Lena golvade dem totalt i förgår kväll, så vi var tvungna att låta dem vinna i går kväll. De trodde ju i sin enfald att de vann p g a deras egen insatts, men jag och Lena vet ju! Vi äger! 

Det talades om en revansch på midsommar, men jag vet inte…. finns risk för mord i husbil då…. och jag vill inte hamna i fängelse, för retligare sambo än min, när det gäller att spela spel, finns inte!!!

Nu ska vi snart vinka av våra vänner som ska hem och titta på fotboll 🙄. Nån BKH-match eller vad det nu var… nån klubb från Halmstad tror jag det är….  själva ska vi rulla lite norrut och se om där finns nån trevlig ställplats, lite sol och lite mindre blåst. 

13 svar till “Påskafton i Borgholm”

 1. Ni verkar ha många aktiviteter på er resa. God och lagad mat, utflykter, shopping, umgås med vänner mm. Myckte trevligt och väldigt trevligt att läsa, men en fråga inställer sig. När i hela friden hinner du med att skriva alla dina blogginlägg?

  • Ha ha ha ja det kan man fråga sig👍 Morgonstund har guld i mun säger de ju 😜
   Jag e rätt morgonpigg ☀️

  • Ja igår natt funderade jag oxå allvarligt på att åka hem! Det blåste och krängde i husbilen så man knappt fick en blund i ögonen. Men jag ångrar inte mig idag att vi fortsatte mot Böda! En riktigt trevlig ställplats!!! ☀️

 2. Haha det där med spel är ju inte lätt. Det ska ju bara vara på kul, men sen är det ju inte kul när man inte vinner… ! 😉 Haha. Hälsningar från Tallinn! Nu ska vi snart kryssa hemåt …

  • Sant så sant, men vissa e värre att spela med än andra 😈🤡
   Kryssa lugnt 😊

 3. Ägarna stannade i Kalmar hela helgen, men där var inte mycket bättre väder. Men jag fick bjuda på desto mer värme..😀. Fortsatt trevlig påsk!

  • Ja inte var det varmt inte! Kalmar är en mkt trevlig stad, riktigt fint slott har de oxå 👍🏻😊🔆

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

53. Getingfällor, restips och ett oväntat samtal Stora Husbilspodden

I husbilsskolan får vi lära oss om olika värmesystem i våra husbilar. Det blir fläskpannkaka i omniaugn, lyssnarmail och en väldigt god kommaframöl. Peter har fått ett oväntat samtal om sin nya husbil som han väntar på, och i restipset får vi följa med Maria o. Christian Stadling till Danmark. Elmia Husvagn Husbil https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA podkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
 1. 53. Getingfällor, restips och ett oväntat samtal
 2. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
 3. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
 4. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
 5. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
%d bloggare gillar detta: