Varbergs-weekend 

Stod startklar när Micke kom från jobbet i fredags 😎.


Solen sken på en blå himmel 🔆 det var bara att rulla ett par mil norrut.

Vi trodde inte det skulle vara så mycket folk på campingen, men man ser att husbilssäsongen verkligen kommit igång, plus att där var många som fixade till sina säsongsplatser inför påsken 🐣🐥 Det hamrades och arbetades frenetiskt, lite roligt att titta på faktiskt 😜

Vi satt oss i lä av husbilen ovh tog ett glas rosé ❤️ (ja, jag alltså…)


Sen blev det lite grillat på Cobben😎 

På lördagen vaknade vi till en gråmulen dag, men prognosen lovade sol fram på eftermiddagen. Vi vågade inte riktigt hoppas på det… 


Vi fick sällskap när vi stod ute och grillade ett par hamburgare till lunch 😄. De är inte särskilt blyga om man säger så!

Efter lunchen var alternativen promenad eller vila, vi valde det första 👍🏻 för jag ville se om jag kunde hitta några fler geocachar 😜


Jag gick bet på en, men hittade två👍🏻😊 och precis då bröt solen igenom 🔆. Då gick vi tillbaka till campingen för att lapa lite sol. Våra vänner Roger o Lena hade dykt upp på fredagkvällen 😄 så vi satte oss med dem och åt lite kex och ost 🍷. Härligt!!!


Idag ska jag på mitt första yoga-pass, få se hur det blir😳. Sen imorgon är det dags att ställa klockan igen👍🏻 dags att börja jobba lite 👍🏻. Ska bli väldigt skönt att komma igång igen! 

Lite lagom lång vecka oxå 😂. På torsdag bär det ju av mot 🐣Öland 🐥, håller tummarna för att det ska bli soooooool 😎

❤️🇸🇪❤️

12 svar till “Varbergs-weekend ”

  • Ja riktigt härligt! Vädret har en viss inverkan ☺️😎🔆🚐 Kram på er

 1. Man är glad för alla solglimtar man kan få. Ha en bra vecka på jobbet och en härlig påsk på Öland!

  • Precis! Vi är ju lite undernärda på det 😄
   Tack ☺️ och en riktigt glad påsk på er oxå 🐣🔆🐥

  • Precis! Jätte härligt 🔆
   Roligt är det men svårt tycker jag som är nybörjare 😬
   Kram

 2. Det ser ut att vara många ute på Campingen. Är det ställplats priser där. Finns det inte en flygplats i närheten som man kan stå?
  Men ni ser ut att ha det alldeles förträffligt skönt

  • Japp det kostar bara 19 € per natt med ACSI kort👍🏻
   Getterön flygplats tror jag du menar, men den ligger en bit från stan
   Det var en riktigt härlig helg ja ☺️🔆😎

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

52. Ett år som husbilspodd!🍾 Stora Husbilspodden

I Husbilsskolan pratar vi däck, kanske inte det första man går och tänker på men otroligt viktigt. Vi pratar om vad en ställplats/camping får kosta per natt. Lyssnaren Johan Banks undrar vad vi lyssnar på i husbilen när vi kör och här kommer lite oväntade svar😂. Vi firar dessutom 1 år som podd med tilltugg och massa bubbel…och vem i gänget är det som får stå för elen i två dygn? Restips: Holsljunga Camping & Café https://holsljungacamping.se Kommaframmat: “Förrätt” (detta blir det ofta när vi kommit fram på plats i Kroatien till Kommaframbubblet) Blanda en burk Philadelphiaost med en matsked creme fraiche, en nypa grovsalt och lite vitpeppar. Rör om och rulla in osten som en rulle i smörpapper. Lägg i kylen ett par timmar. När det är dags att servera, lägg ostklumpen i mitten av fatet och strö över stenbitsrom/kaviar, hackad rödlök och hackade rädisor, vid kanterna salta kex eller potatischips Kommaframöl: Hönö Lager från Hönöbryggeriet. Fruktig smak med inslag av ljust bröd, aprikos, örter och apelsinskal. Serveras vid 8-10°C till fläsk- och lammkött eller som sällskapsdryck. 5% Nr 30590 Elmia Husvagn Husbil: https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA poddkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
 1. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
 2. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
 3. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
 4. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
 5. 48. Restips inför europaäventyr
%d bloggare gillar detta: