Idag är det husbilsväder

Ja, vi kallar det så – husbilsväder 🔆👍🏻😎. Ni vet vad vi menar?! ☺️

Strax ska jag sätta igång att packa husbilen, sen är det bara att vänta på gubben, som kommer från jobbet, lite tidigare idag faktiskt 👍🏻. Längtar!!! Förra trippen blev ju lite rumphuggen kan man ju säga – en riktig nära döden upplevelse! Micke tror det var en kill-förkylning, men jag tror mer att det var influensan! 🤒

Idag lutar det åt att vi styr kosan mot grann-kommunen norrut 😊. Kikade lite på ställplatsen i hamnen (pratar om Varberg alltså 😊), men dels så brukar den vara full och dels tycker jag den är i dyraste laget -> 250 kr/natt under lågsäsong! Högsäsong ligger på 360 kr/natt – helt otroligt!!! Men! Den ligger väldigt centralt, det måste man ge dem. Njäe det blir nog Apelviken = 19€/natt med ACSI-kortet, och ska man grilla (vilket vi tänkt), så är det trevligare att sitta ute och göra det där, än på asfaltsparkeringen i hamnen!👍🏻 och vi har ju cyklar, så inga problem att ta oss in till stan 😎

Jag har börjat med lite geocaching igen, nu när jag är sjukskriven, så lite sånt blir det nog oxå i helgen. Simon tycker det är riktigt roligt han med. Men det är svårt! Jag blir tokig ibland när jag inte hittar de små rackarna! 


Lika nöjd blir man när man väl tar en 😊. Häromdagen letade jag efter en där ledtråden var: magnetisk. Dum fråga, men ska man ha en magnet med sig då??? 😳 Fick gå därifrån utan utdelning! Man ser ju dessutom rätt dum ut när man står och titta på en stolpe i flera minuter 😂

Häpp, dags att sätta fart 👍🏻🔆😎🚐

9 svar till “Idag är det husbilsväder”

 1. Ja visst börjar det bli höga priser på många ställplatser, i många fall i paritet med campingplatser. Och ställplatser är väl oftare platser med enklare service och mindre platser och borde då också vara billigare. Nu åker ju jag husvagn och står för det mesta på campingplatser eller rastplatser om jag är på rull.
  Har du inte provat Pockemon, jag har lärt mig det av Märta 4 år, och är ute och jagar monster med henne ibland 😄

  • Ja jag testade det för ett tag sedan men jag begrep mej inte riktigt på det!?! 4 åringar e mycket bättre på sånt 👍😜 Trevlig helg på er ☀️

 2. Ha en fin helg i Apelviken, strandpromenaden in till stan är vacker att promenera på om solen skiner.

 3. Ingen fråga är dum . vi har geocachat sedan 2012 och det kan vara både avkopplande och frustrerande 😂 . Med magnetisk menas att behållaren sitter fast med magnet på typ skylt ,stolpe eller något annat som den kan fästas på. Kul att ni oxå håller på med det 😁

  • Ahaaa funderade på om det kunde vara så, men hittade inget som var magnetiskt….😳
   Gick bättre i helgen 😊🔆

   • Oj, finns mycket att lära!!
    Jag gillar bäst de enkla – eller snarare de man kan hitta utan att klättra upp i träd, krypa mer i stenpartier där det kan finnas ormar eller andra hemska djur 😬😬😬
    Men det är väldigt roligt!

  • Trädgården lär bli fin då 👍🏻😊. Vår har oxå fått betydligt mer omsorg än vanligt p g a min sjukskrivning ☺️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: