Prag med husbil

Nu har jag googlat lite… Eftersom vi gillade staden väldigt mycket och den ”passar bra” på vägen till / från Kroatien, började jag titta lite på om det fanns några campingplatser i närheten av centrum. 

Det gjorde det! Och vilket ställe?! Bara 10 min från centrum!!! Inte långt från hotellet vi bodde på i helgen! 


Det är mer som en ställplats, men oj vilket läge!!!Tjeckiska priser oxå 👍🏻 

Det lär med all säkerhet bli Prag någon mer gång, fast då med husbil 👍🏻😊 Käckt va?! 

Klicka här om du vill läsa mer om när vi var där i helgen 🍺

5 svar till “Prag med husbil”

  1. Bra tips. Jag var in på deras hemsida och det såg fint ut. Det får kanske bli en sväng till Prag på nästa resa. Jag tvivlar på att jag får med mig frun på öl-spa 🤔,det får nog i så fall bli med grabbarna nån gång framöver, men Staropramens bryggeri kan funka. Och jag gillar verkligen deras öl👍🍺

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: