Sjuk-husbils-stuga

Jag skrev ju att jag skulle ta det lugnt i helgen! Det kan man ju säga att jag gjorde – big time! Åkte nämligen på en förkylning från hell! Eller så är det influensa 🤧😷🤒. Trodde knappt jag skulle överleva lördagseftermiddagen! Men vi backar bandet lite….

I fredags packade jag husbilen, för inte skulle en liten förkylning stoppa mej från att komma hemifrån, umgås med våra husbilsvänner Roger och Lena, och gå på öl- & whiskymässan, som vi köpt biljetterna till redan i november!!! 

Sagt och gjort när Micke kom hem från jobbet, var det bara att backa ut husbilen och köra 👍🏻. Inte långt efter oss, rullade en likadan husbil in på Lisebergs-campingen och vi fick trevligt besök 


På lördagen kände jag att den där mässan fick nog vara för min del, jag kunde inte prata! Rätt skönt tyckte Micke till en början 😂, men sen tyckte han det blev för tyst 😜. Men det enda som kom över mina läppar var lite viskanden då och då. Ändå ville jag följa med en sväng in till stan, åka till Haga och sen äta lite lunch.


Rätt dumt så här i efterhand….. den där fiskplankan kände jag inte ens vad den smakade, och det enda jag såg framför ögonen var min husbilssäng 🤒

Så det blev en kort vistelse i stan, vi lämnade Roger och Lena, och for hem till vår lilla husbil. Tyckte synd om Micke 😔


Han gick och köpte te till mej och så Piggelin förstås. Trodde jag skulle dö lite där på eftermiddagen faktiskt. Har inte varit så sjuk på säkert 10-15 år!!!

Efter att ha sovit lite masade jag mig upp för en liten Irisch coffe, det måste ju vara bra för halsen?! 


Det var det!!! 

När grannarna kom tillbaka, lite runda under fötterna, från öl- & whiskymässan, skickade jag över Micke till dem och gick och la mej igen! Fy farao för att vara så här sjuk! MEN jag föredrar att ligga sjuk i husbilen mot att ligga sjuk hemma i soffan 😏, såååå mycket mysigare, skönare och sa jag mysigare? Tittade på Talang drack te och åt Piggelin och knasprade Ipren, Panodli, halstabletter och Bisolvon – tjoho-lördag👍🏻😷. Vi sparade på gasen / elen för jag värmde upp hela husbilen med min feber 😂

Idag är jag lite bättre, har bara tagit en Panodil än så länge 👍🏻. Nu ber jag till de högre makterna att inte Micke åker på detta!!! Vi åker ju till Prag på torsdag! 🛫😬🍺

16 svar till “Sjuk-husbils-stuga”

 1. Ni får för Guds skull inte missa öl-spat så håll er friska. Läste förresten i en tidning idag att det var nyttigt med öl (och vin). Du kanske dricker för lite öl😃🍺🍺

  • Kan det vara så enkelt menar du?? Måste säga till Micke att han köper hem fler öl 😂😂🍺

  • Ja ibland skulle man nog lyssna på kroppen…. jag e lite dålig på det 😕
   Fast det är inte så dåligt att ligga sjuk i husbilen faktiskt 🙂 fast man e ju hellre frisk!!!!!!
   Tack ☺️ ha de gott Kram

 2. I våras när vi var i Italien blev min man magsjuk!!!! Jag fick panik! Magsjuka i ett sånt litet utrymme som en husvagn! Visste inte vart vi andra skulle ta vägen… men mest synd var det om honom som fick sitta på en kall campingtoalett hela natten och spy! 😬
  Krya på dig!

 3. Hallå där, inte stressa! Att vara frustrerad och vilja mycket är även det stress även om det är kul, kom ihåg det. Krya och var rädd om dig! Stor bamsekram!

  • Ja jag tror jag måste lära mig att börja lyssna på min kropp när den säger till! Har varit rätt dålig på det! Men jobbar på det! Tack ☺️ Kram

 4. Hoppas att förkylningen är över nu och att du kan gå ut på en promenad i stället. Men vilken otur sä här i början av säsongen när det bara finns en sak i huvudet RESA/PLANERA.

  • Precis!! Otroligt frustrerande😞
   Men nu e den över (hoppas jag slipper fler på flera år!!!) 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: