Husbilsvård

Jag har skrivit om det tidigare men måste göra det igen, för det är sååå bra!

Och nej det är inget sponsrat inlägg – enbart mina varma rekommendationer!😊


Har man en ljus heltäckningsmatta (som vi har), kan man ha den just ljus och utan fläckar om man en gång om året sprayar den med Texelent textilskydd 👍🏻. Första gången jag provade var jag mycket skeptisk, och testade att hälla ut lite vin på en mattbit, efter att ha sprayat den, och jag blev helt såld!!! (Klicka här för att se mitt experiment 😜)

Så, nu e mattan sprayad och lädret i stolar och soffa tvättat, imorgon blir det läderbalsam, sen kan vi söla som bara den 😂

Kanske lämpligt för till helgen vankas husbilsträff i Göteborg med våra Adria Sonic SBC vänner, med tillhörande öl- & whiskymässa😬, fast undertecknad ska ta det väldigt lugnt kan meddelas! 

Det är jobbigt att ta det lugnt när man har så in i  vassen mycket inplanerat 😵, jag hade ju inte riktigt räknat med att hjärnan skulle vägra sammarbeta med mig😟! Det är ju tur att man kan städa och pyssla lite nu i alla fall 😜 och sola 😎🔆. Förhoppningsvis får jag grönt ljus att börja jobba lite smått till påsk! Tur det, för det börjar bli fula fotspår på väggarna här hemma🙄

4 svar till “Husbilsvård”

  1. Då kanske jag ska testa textiltvätten eftersom vår ljusa matta är ganska solkig efter att ha hängt med under hela den här vintersäsongen. Det är ju 8 fötter o tassar som nött på den varje dag.

    • Den har jag aldrig provat, men den är säkert lika bra som deras andra produkter! 😊

  2. Tack för tipset! Ska absolut testa textilskyddet i husbilen på de utsatta ställena i förebyggande syfte. Finns vissa ställen jag funderat hur de ska kunna fortsätta vara så fina när man börjar använda den 😁

    • Ja det är verkligen jättebra och man behöver inte vara så rädd att spilla nått 👍🏻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: