Ensamma i Halmstad småbåtshamn

Igår packade jag lite snabbt upp husbilen, för jag fick den ljusa idén att jag kunde spendera dagen i husbilen, medan Micke var på jobbet idag. Är inte lite trött på väggarna hemma och promenadvägarna runt Skogstorp!!🙄 Så sagt och gjort, jag styrde mot Halmstad segelsällskap, där Micke mötte upp strax efter.


Helt tomt på ställplatsen! De kanske hade läst väderprognosen?! Det hade inte jag! 

Jäklar vad det har blåst i natt! Denna ställplats kräver öronproppar!!! Detta visste jag ju sedan tidigare, så jag hade packat med en till min käre sambo oxå. MEN jag hade inte räknat med att han dammsugit upp min, som låg i ett skåp där han varit och borrat och grejjat med hans senaste teknikpryl, varpå vi bara hade en öronpropp…. 

Eftersom han skulle upp och jobba idag drog jag det sista strået! Så förutom smattrande linor (låter som flaggstängslinor – ta det gånger 60 st), båtar som lastades och lossades i hamnen, vindbyar som gjorde att hela husbilen gungade. Lägg därtill Mikaels snarkande och sen varför inte lite regn! 👍🏻

E jag trött idag? Näääääeeeeee?! 😵😵😵

Men vad gör väl inte en kopp kaffe för själen? Och just nu lyser faktiskt solen 😊 


Igår kväll fick vi besök av den lilla familjen Kullenberg, som snart ska få tillökning 😍. Hade gjort en liten tårta till dem 😊


Ska bli en liten lillebror till lilla Leia. Tror hon skulle vilja ha en husbil oxå! Hon var väldigt förtjust att gömma sig på toaletten 😄. Kanske kan vi campa ihop nån gång framöver Johanna o Tobbe 😜

Micke kom hem med en överraskning häromdagen 😍


En hållare för servicekorten man får på ställplatser / campingplatser, som jag fick tips om här på bloggen👍🏻👍🏻👍🏻 

Ska köpa en till, att ha till våra campingkort (SCR, ACSI osv) 👍🏻⭐️

Nu ska jag gå in till stan och köpa öronproppar, för i natt ska jag sova 😄

15 svar till “Ensamma i Halmstad småbåtshamn”

 1. Ja usch vilket tråkigt väder. Får hoppas det vänder snart och blir lite soligare och varmare. Blir Tyskland för oss så fort jag kommer hem.

  • Tyskland låter inte dumt alls, och nu säger de dessutom att vårvärmen ska komma 😊☀️

 2. Hej! Enligt prognosen skall vinden lugna ner sig framåt kvällen. Rolf var inte riktigt på hugget att åka ut denna helgen men det var jag och så blir det 🙂 Tänk vad man kan trots min onda rygg när det är något man verkligen vill eller hur? Tog handling i fm och nu är hb packad. Väntar bara på att Rolf slutar jobbet. Ha en trevlig helg och hälsa Micke – kram

  • Ja husbilslivet drar!!! Då orkar man mer än man tror 😃 Hoppas ni haft en härlig helg ☀️

 3. Hej! Enligt prognosen skall vinden lugna ner sig framåt kvällen. Rolf var inte riktigt på hugget att åka ut denna helgen men det var jag och så blir det 🙂 Tänk vad man kan trots min onda rygg när det är något man verkligen vill eller hur? Tog handling i fm och nu är hb packad. Väntar bara på att Rolf slutar jobbet. Ha en trevlig helg och hälsa Micke – kram

 4. Jag får allt vänta några helger till innan jag får komma ut då ägarna säger, konstigt nog att de måste fira en massa födelsedagar, märkliga ägare.. Ägarna har varit nära ett par ggr om året att köra till Halmstad, undra om jag får komma dit under 2017.
  Önskar er en riktigt trevlig helg och hoppas ni får mer sömn inatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet Stora Husbilspodden

I detta avsnitt har vi en kul nyhet att berätta. Vi ska podda LIVE från scen på Elmiamässa Husvagn och Husbil 6-10 september 2023. Extra kul är ju om DU är där också! :-) Plats för husbil och entré för dig kan du vinna hos oss. I husbilsskolan pratar vi service och verkstadsbesök. Paj är avsnittets tips på kommaframmat. I restipset från Arnstrands (på Youtube) får vi både restips och en liten ”att tänka på”. Vi snackar Sällskapsspel, kommaframöl och insekter. Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA podkompisar Jeanette & Robban 😃 har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
 1. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
 2. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
 3. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
 4. 48. Restips inför europaäventyr
 5. 47. Air-condition, jobba från husbil och en tripp till Afrika
%d bloggare gillar detta: