Många mil blir det……

Denna veckan har jag nog gått drygt 5 mil 👍🏻, e lagom trött på vägarna till stan, och runt om Skogstorp kan jag säga, så idag åkte vi till Åkulla för att gå Bexelstigen, en 6 km lång runda


Syns det på bilden att Mikael e förkyld? Mmmmm, ni vet hur det är när en kille är förkyld?! Mmm stackars jag!!!

Fick honom runt stigen i alla fall, i strålande sol 🔆👍🏻

I måndags gick jag ner till Lövstaviken, inte en husbil i sikte?! Inte helt konstigt!?!

Fortsatte vägen ut till hamninloppet, där e inte helt dumt att stå med husbil alltså….


Man får föreställa sig det i vackert väder, för det var det INTE i måndags 😬. Kallt, kallt, kallt! Och ishavsvind från Jukkasjärvi!

I Falkenberg får man ju inte övernatta i husbil var man vill, men man får ju parkera där en stund i alla fall… 😜 och just där är det inte mkt genomfartstrafik….. 

På bilden längst ner till höger ser man platsen på håll. 

Havet är helt underbart i alla väder tycker jag. Kan inte föreställa mig att bo någon annanstans faktiskt❣️


Annars, förutom att gått, gått och gått, har jag blivit bjuden på levermiddag 💕 hos min moster, varit och gosat med Matildas katter i Drängsered 


”Befolkningen” i Drängsered ökar 👍🏻😊

I går var vi iväg och såg Johan Glans i Halmstad, han e ju bara såååå bra 😂 

Att 90 minuter kan gå så fort?!


Han e bara bäst! Skrattade så tårarna rann😂!

Tyvärr hamnade jag precis bakom en kvinna som hade en parfym från ”hell”, så jag hostade och hostade och hostade. Jag har sagt det innan, och säger det igen….. Varför??????? 

Imorgon åker vi till Luxemburg. Dags att börja jobba så smått… hur detta nu ska gå 😬

Micke ska ner till vårt dotterbolag och kolla upp IT:n där, och jag ska till våra revisorer. Går det så går det, annars får jag ta det som en semestertripp! Väl hemma, ska jag från torsdag börja jobba 50%

Läskigt när hjärnan inte riktigt gör som man vill, eller alls som man vill…. Var hos en psykoterapeut (eller en dår-doktor som min pappa säger 😂) igår, hon ska lära mej stressa ner, säga nej och göra ingenting! Det behövs nog 😬

Det finns olika grader på utbrändhet, och jag ska väl vara glad att jag inte bara ligger i sängen…i typ månader…utan ”bara” fick en lättare släng av det, men kan inte riktigt säga att jag är jätteglad… riktigt läskigt är det, men som sagt, det kunde varit värre…. 

Nu e de snart Mello 🎉 jag hejar på Benjamin utan att ens hört låten😊. Ha en go lördag kväll allihop

10 svar till “Många mil blir det……”

 1. Jag tycker inte att du tar det riktigt så lugnt som du borde. Ut och promenera är nog bra men att börja jobba redan🤔 Det är verkligen trevligt att föja din blogg men det är ju också ett jobb som kostar intellektuell ansträngning. Falkenbergs hamn har jag varit till en gång. Jag har ju varit seglare i större delen av mitt liv och seglat kusten runt många gånger. För det mesta har det blivit Torekov och Varberg som anlöpts, men en gång stannade vi i Falkenberg och låg längst in i hamnen, men det var ganska många år sedan så jag kommer knappt ihåg hur det såg ut.

  • Nä, jag kan i ärlighetens namn inte annat säga än att jag är lite orolig… Läkaren som sjukskrev mig sa en sak och psykoterapeuten en annan…. och jag själv vill ju jobba, men min kropp och hjärna säger nått annat, så det är lite konflikter här kan man säga.
   Men jag har fått stränga förhållningsregler hur och vad jag ska göra – rutinmässigt jobb och sitta i ett rum för mej själv – låter fantastiskt roligt 😒… och jag får inte svara på en massa frågor från kollegor….. hm… ja vi får se hur det går som sagt…
   Tänker dra i handbromsen om det inte känns bra, för jag vill absolut inte bli värre!!! Och fortsätta gå till min terapeut som ska hjälpa mej att bli bättre och tänka rätt igen.
   Ta kort och blogga är jätteroligt, men det tar vääääldigt lång tid nu. Ett inlägg kan man hålla på med i flera timmar, ibland dagar…
   Men min vilja e rätt stark 😏det är väl därför jag hamnat där jag är…
   Ha en go söndag 😊

 2. Jag känner ju inte dig personligen men kan tänka mig att du tillhör kategorin ”duktiga flickor”, begåvade och ambitiösa. Jag har varit gymnasielärare under min yrkesverksamma tid och träffat många duktiga flickor. Vad händer vid grupparbeten, jo duktiga flickan gör 90% av jobbet och de andra hänger med. Känns det kanske igen. Birgitta Ohlsson har ju med rätta hyllat den duktiga flickan i ”Duktiga flickors revansch” men de har en uppenbar brist, de har ofta en dåligt utvecklad förmåga att säga NEJ! Tänk på det Gunilla!!!

  • Instämmer , och att släppa kraven krav på att koppla av är ett krav det med , aktivitet att säga nej till stressrelaterade krav kan vara nog så svårt. Men säga nej till roliga ting är svårare men lika nödvändigt. Ha tråkigt är att vila sig inte att ha tråkigt. Du hittar nog vägen till slut men kommer med all säkerhet att göra fel val ibland. Häls Helena

   • Jo du har verkligen rätt i det där! Man tror man orkar de roliga sakerna och blir så överrumplad, ja nästan chockad skulle jag säga, när det inte går!!! 😵
    En dag i taget…. man får väl som du säger, lära sig av sina misstag… 🤔

  • Man kan väl säga ”huvudet på spiken” där….
   Får nog ta och titta i den där boken kanske 🤔☺️

  • Ja Johan Glans blir man då aldrig besviken på!! Han e bara så bra 😂
   Jag ska jobba på det där…. att säga nej!! ☺️

 3. Så trevligt att ni bor på promenadavstånd till Lövstaviken – dit vill vi återvända framåt sommaren!
  Du – jag har varit helt sjukskriven sedan mitten på oktober och är det fram till 30/4 Då tänker jag börja med 25% för att sedan efter semestern gå upp till 50%. Jag har aldrig behövt strida för detta – tvärtom – min läkare och psykolog har förklarat för mej att detta tar tid att hamna i – därmed tar det tid att komma ut ur också! Dra inte på för fort så du hamnar där igen. Ingen tackar dej för att du jobbar dej sjuk!
  Kram

  • Prova Fbg:s båtsällskaps ställplats nästa gång👍🏻 närmare stan och trevligare (i mitt tycke) 😊
   Ja, vad ska jag säga… jag sprang inte ända in i väggen och blev sängliggande, men det brände till rejält kan jag säga.
   Har inte fått världens bästa läkare känns det som, han ville bara förlänga min halvtidssjukskrivning i en vecka! 😤. Slutade med att jag fick 2 veckor…. 🙄, som om man vill vara sjukskriven för att det är roligt?!? Funderar allvarligt på att byta läkare!!!
   Men jag provar att jobba nu, har fått eget rum och enstaka arbetsuppgifter bara, men det är inte helt enkelt och på eftermiddagarna däckar jag i soffan 😴. Men jag tar en dag i taget! Jobbar på att ta det lugnt!
   Krya på dej också ☺️ känns ju lite roligare nu när det är sol och blommorna börjar krypa upp ur jorden 🔆. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: