Stiftelsen och Takida

Deeeet är medicin för själen det!!👍🏻☺️

Igår spelade de i Falkenberg, var vi där eller var vi där?!😍


Såååå bra! Både Stiftelsen och Takida, på samma scen (fast inte samtidigt då ju givetvis) 💞

Nu krockade ju detta med Mello😬 


Jag = ett stort Mellofan! Men efter att ha sett reprisen idag på tvn, så kan man väl säga att vi gjorde rätt val😂. Den enda som gjorde att man härdade ut att se hela programmet var Hasse! Han e bäst 👍🏻⭐️😂

Det är inte varje dag det kommer blomsterbud hem till en, det är ju ett som är säkert 😂 men igår gjorde det det! ☺️ Denna fina buketten hade våra vänner Kjelle & Ulle 💞 skickat till mej! Tack än en gång snälla söta ni😊

Nu ska jag jobba vidare på att varva ner! Snart dags för familjemiddag hos syrran i Ullared. Jag tror det rycktades om tre-rätters 🤤

7 svar till “Stiftelsen och Takida”

 1. Glad att du kunde njuta av gårdagen! Inte alltid lätt när man är ”sjuk”. Glöm inte att även roliga/privata saker kan vara stressande. Jag fick skala bort allt utom min promenader med min fyrbenta och husbilshäng med gubben. SUPen hjälpte mig att varva ner på riktigt och mitt beslut om att jag bara ska göra det som känns bra för mig själv i alla lägen. Jag är fortfarande inte 100 , stresskänslig och ångesten är inte långt borta. MEN det går framåt och det får ta den tid som behövs… ❤ va rädd om dig och stanna hemma så länge som du behöver! 🌺

  • Ja man orkar verkligen inte med särskilt mycket just nu! Och känner mig stressad över att bli bra… alla frågar, i all välmening!, mår du bättre nu? Eh… nä… 🙁 riktigt så fort verkar det inte gå
   Man kanske skulle köpa sig en SUP då 🙂
   Har väl haft ångest tidigare, men då av någon anledning! Nu vet jag inte hur man ska få bort den 😞
   Tack för omtanken 💞

 2. Inte för att jag vet vilka Stiftelsen och Takia är (inte så insatt vad gäller moderna musikgrupper🤔) men säkert var de bättre än gårdagens Mello. Behållningen var väl den upphottade versionen av Änglahund och Hasse känner jag ju till👍😀

  • Ja Hasse var verkligen bäst 😂👍🏻
   Det andra var rätt dåligt… men ändå kan man ju inte låta bli att titta på det 😄

 3. Bra gjort att komma i väg på konsert (men både Stiftelsen och Takida är ju hur bra som helst! ) det hade jag inte orkat i början. Nu börjar det bli ork för även ett socialt liv och det känns väldigt skön. Kom ihåg att bara göra det som du tycker är roligt nu, utan press. Jag hittade detta på Välbefinnandebloggen som jag tyckte var väldigt bra: http://blogg.topphalsa.se/valbefinnandebloggen/2016/09/13/10-saker-du-onskar-att-andra-forstod-nar-du-drabbats-av-utmattningssyndrom/?fb_share=1478066685645

  Kram

  • Nä det kostar på idag kan jag säga… tack för länken! Den var verkligen jättebra! Ska läsa den lite noggrannare sen!! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: