Det jag längtar mest efter just nu….

Nu längtar jag verkligen efter en väldigt speciell sak. Husbilen säger ni säkert då?!

Fel, fel, fel, fel, fel, nja inte helt fel men inte helt rätt heller, 😄 visst längtar jag efter husbilen, men e inte särskilt sugen på att åka ut i detta vädret / mörkret! 

Där fick ni en ledtråd…. 


Jag vill ha soooool!

Jag tror det blir värre och värre för varje år?! I alla fall för mej😩. Kan inte komma ihåg att jag varit så trött på mörkret tidigare….. 

Apoteket har fått ett uppsving av D-vitaminförsäljningen i Falkenberg 😋, om det hjälper? Det vetitusan! Man vet ju inte hur trött man varit om man inte tagit dem 😬

Det jag fantiserar mest om är den perfekta ”solningen” 😂 ja ni vet, då man kan sitta ute och njuta av solens strålar utan att ha mössa och vinterjacka och eller slippa ta fram vindskyddet!!! Inte heller Kroatiens sols stålar som kan kännas som laserstrålar som tatuerar in nya leverfläckar på bröstet 😬. 

Nä jag drömmer om en solig, vindstilla dag, som……. som……. som…… hm….. har det varit nån sån dag under 2016 😳??? Jag tänker!!!! Jo förresten! Det kanske var en dag i början på juni….när Matilda gick på sin bal… då var det en sån dag ☺️. 


Då åt vi mjukglass minns jag…… nu fryser jag i märgen bara jag tänker på glass ❄️

Ja…. förstår ju att jag får vänta lite på detta, eftersom vi knappt kommit halvvägs genom januari 🙄, men då kunde man väl åtminstone få lite snö, som ligger kvar kan tilläggas!!! Har nog bosatt mej på fel ställe… 😣

Häpp, det är bara att gilla läget – vi har höst från september till mars! De e så de när man bor i Falkenberg! 😏

Ha en go lördag allihop och njut av vädret 😘

11 svar till “Det jag längtar mest efter just nu….”

 1. Jag är en sommarmänniska som gillar både sol och värme i lagom proportioner. Nu när det är vinter så villa jag helst att det ska vara vinter. Gillar inte när vädret pendlar som det har gjort den senaste tiden. Hoppas att vi ni får ha stabil vinter ett tag med 4-5 minusgrader. Solen får gärna titta fram också.

  • Håller med helt och fullt! Gillar vinter när det är vinter, men det
   är ju inte det så ofta här…. 🙄

 2. Solen tittade fram lite idag iSteninge☀️ och då blir allt lite roligare och man får lite energi👍🏼Hoppas att vi kan ha en sådan fin helg som vi hade i Varberg då när Matilda gick balen, då snackar vi ☀️. Ha en go helg!

 3. Jag njuter i solen just nu, håller med dig. Det är bara så ljuvligt. 🌞🌞🌞😎😎😎
  Ha det gott.
  Kram

  • Idag lyser den faktiskt i Falkenberg! 🔆😎 så mycket piggare man blir då ☺

 4. Vi har strålande sol idag! 🙂 När det är så är vintern ok tycker jag, men mörker och slask är det värsta som finns … Önskar en fortsatt fin söndag!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: