Gott slut & Gott Nytt År


Jaha så var 2016 nästan slut, bara ett par timmar kvar🍾🥂.

Vi brukar, liksom säkert de flesta andra, summera året med vad som var bäst.

Till min hjälp har jag alla foton, som tur väl är…. och bloggen 😄

Det blev en hel del… jag gjorde ett litet collage😊. Vin-& Deli mässan med Roger & Lena, Hönö, Matildas bal, sedan student 🎉, Semestern till Kroatien ❤️, Takida, Varberg, Elmia🔆🔆🔆, Marstrand 😍, Hugos dop, Jul på Liseberg🎅🏻🎄

Det har varit ett rätt bra år vill jag nog säga 😍,men visst har vi också fått vår beskärda del av ledsamheter under året, tro inget annat – men det tänker vi inte på idag 😊

Det bästa i/med bloggen då? Jo, det är alla nya vänner och bekanta vi träffat i och med den. Det kunde jag aldrig drömt om när jag startade den för ett par år sedan! Det är så roligt att läsa era kommentarer, och ännu roligare när vi träffade er ute på vägarna – i Vadstena, Sibenik, på Öland eller på en ställplats i Wertheim, mitt i Tyskland eller på Hönö 😂💞

Vi hoppas på ett minst lika fantastiskt 2017 🍾🥂

💞 GOTT NYTT ÅR ALLIHOP 💞

31 svar till “Gott slut & Gott Nytt År”

 1. Gott Nytt År🍾🎉 Nu längtar vi till våren och husbilarna samt whiskymässan i Göteborg👍🏼 Kram på er alla /Roger och Lena Jonathan och Linnea🎉

 2. Hej på er
  Är riktigt kul att följa er. Hoppas på att vi träffs nånstans under 2017 när vi har fått vår nya husbil.
  Varma hälsningar från ett underbart Phuket.
  Kram kram
  Torbjörn med familj

 3. Gott nytt år! Jag hittade din blogg tack vare din fantastiska Adventskalender! Jag har alltid bloggat privat och skrivit resedagbok men funderar nu på att starta en reseblogg. Just nu klurar jag på ett namn till bloggen 🙂 Med vänlig hälsning Sara Hall

  • Detsamma 🥂🍾
   Va roligt! Ja jag har aldrig ångrat att jag börjat ☺️
   Men kan hålla med om att det verkligen inte är lätt att komma på ett bra namn!! 😝 Hade nog egentligen velat ändra min men det är så dags nu🙃
   Lycka till ⭐️ och hör gärna av dig om vad den heter när du väl kommit på det – resebloggar kan man aldrig läsa för många 😂
   Ha de gott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet Stora Husbilspodden

I detta avsnitt har vi en kul nyhet att berätta. Vi ska podda LIVE från scen på Elmiamässa Husvagn och Husbil 6-10 september 2023. Extra kul är ju om DU är där också! :-) Plats för husbil och entré för dig kan du vinna hos oss. I husbilsskolan pratar vi service och verkstadsbesök. Paj är avsnittets tips på kommaframmat. I restipset från Arnstrands (på Youtube) får vi både restips och en liten ”att tänka på”. Vi snackar Sällskapsspel, kommaframöl och insekter. Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA podkompisar Jeanette & Robban 😃 har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
 1. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
 2. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
 3. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
 4. 48. Restips inför europaäventyr
 5. 47. Air-condition, jobba från husbil och en tripp till Afrika
%d bloggare gillar detta: