Arbetet framskred, tills det stannade tvärt…

Vi bor i en byggarbetsplats!!! Det är rätt drygt nu… 🙄 och drygare lär det bli!

I helgen jobbade vi så att musklerna värkte i flera dagar! Vissa arbetade mer än andra 😉


Shit va gult taket blir på en sis-så-där 10-15 år 😬, men nu e de vitt som snö 😊. 

I onsdags var det så äntligen dags för snickaren att komma och montera in vårt kök! Man var ju inte lite spänd av förväntan när man kom hem på kvällen! (lite skillnad på kryddskåpet och de nya skåpen 😂, det ska inte vara kvar)


Tja… inte riktigt klart än om man säger så…

I torsdags skulle även elektrikern komma och installera vår induktionshäll och ugnen, det gick så där….. När vi kom hem var hällen inkopplad men inte ugnen 😕


Men det börjar arta sej 👍🏻


Testade hällen – jisses va fort det gick att koka upp vatten 👍🏻 Micke var mest intresserad av alla dess tekniska finesser, kanske man får se honom lite mer i köket framöver?? 😊


MEN sen var det slut på flytet…. idag ringde de och sa att gångjärnen till skåpsluckorna inte funkade till stommarna, så de måste bytas ut…. en ”karusell” vi skulle ha i ett hörnskåp fick inte plats -> vill vi ha lådor eller skåp där istället? och elektrikern var tvungen att dra helt nya kablar från el-centralen till ungen… = klart före jul??? 🎅🏻

MEN shit va det kommer bli snyggt när det blir klart (om jag får säga det själv 😂) …. NÄR det nu blir klart….. Jag har tagit semester på måndag för att ”flytta in” i köket igen, men det blir nog inte mycket med det…. 😕 

Jag har gjort en lista i huvudet på mat jag ska göra när köket är i ordning 😍, sen är det ju oxå 1:a advent i helgen … inga hembakade pepparkakor.. eller lussekatter… 😢 Lätt julstressad blir man😬… 🌲

Husbilen däremot har kommit ut från verkstaden efter att ha bytt duschhörnet på Campea. De fick med beröm väl godkänt av Micke👍🏻 De hade till och med städat ur den och tvättat den😮 I helgen åker den in i vinter-idet ☃️

8 svar till “Arbetet framskred, tills det stannade tvärt…”

 1. Vet precis (nästan i allafall) hur det känns eftersom vi bytte kök i augusti fjol. Jättefint blir det när det blir klart! Kul med nytt och det blir säkert klart till jul ska du se. Min jobbarkompis fick elen indragen i sitt kök den 12/12 i fjol 😀
  Kram

  • Håller tummarna att vi har ugn ikväll… sen skåpen får man kanske vänta nån vecka på 😊

 2. Mina ägare levde likadant förra julen. Precis innan jul blev det ett nytt badrum och precis efter julen blev det ny groventre, men fint blev allt då det var klart så hoppas oxh tror ert kök blir lika fint. Vad härligt att fått hem er husbil så den nu kan bli vinterförvarad och ta igen sig inför säkert lika många resor 2017.

  • Mycket jobbigt skulle jag säga men det kunde vara värre 😄
   Ha de gott på resan 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: