Fest och barndop = en tuff helg 

Det bleeev en liten shoppinglunch på stan 😜, på restaurang Yoss närmare bestämt. Det kan vi varmt rekommendera! Solen sken när vi gick in till stan, men rätt som det var, när vi satt och åt, öppnade sig himmelen och regnet vräkte ner, tur de hade markis 😂, men när vi ätit klart sken solen igen 🔆😎


Men nån övrig shopping blev det dåligt med 😕 hade ingen tur alls!

Väl tillbaka vid husbilen fick vi besök av Mickes syster med familj. Jens hade köpt en ny vit bil! Han har en vinröd bil oxå. Det är ju bra när man vill växla 😄. Ja jag vet, jag är obotligt ointresserad av bilar 😂! Fast den vita bilen var en Porsche, så det vaaaaar en väldigt fin bil, och han såg ut som en liten gosse som fått allt han önskat sej på julafton 😄. Hade han inte haft öron, så hade hans leende gått runt hela huvet 😂. Tyvärr hann jag inte få fram kameran och ta ett kort – bilen var helt enkelt för snabb!!! 😄

Man ska köpa/göra det man vill ha (om man kan och har råd) Man lever bara en gång!!! 😊

Sen kom nästa besök, Mattias och Tina😊. Vi skulle ha lite förfest i husbilen före kvällens party. Va fasen, inga kort på detta heller?? Vad höll jag på med???? Det blev i alla fall en Aperol Spritz till oss tjejer, och öl och Jägeremästare till killarna 😎

Tiden flög iväg och det var dags att snida om, och cykla in till stan – till Kjelle och Ulles paradvåning närmare bestämt! 😊 De hade ju inte snålat på maten precis!! Tror det hade räckt till hela huset faktiskt!! 😳 Jättegott var det oxå!!! 


På den nedersta bilden har vi nästan hela ”coola klubben”. Vi tjejer kallar den nått annat… men visst ser de väldigt coola ut?! 😂 De har en egen grupp på FB där de skriver om….. coola saker?! Ampär, bredbandskollar, routrar och sånt, tror jag! Men det får vi tjejer inte se, för vi är inga medlemmar i den klubben…. Töntigt!

Mätta och något överförfriskade cyklade vi hemåt strax efter midnatt. Vi skulle ju ta det lite lugnt för det var ju barndop kl 10 dagen efter!!!! Eh… Det var rätt jobbigt när klockan ringde klockan halv 8 😬. Men det gick 😄

Lilla Hugo Boris Bergkvist blev döpt i Asige kyrka, och det var verkligen jättefint!😊


”Lånade” ett par bilder från andra dopgäster på FB, hoppas de har överseende med det 😊. Kolla in servetterna på bilden i mitten till höger!! Vilket jobb, men sååå fint 😊

Lilla Hugo var helt cool, tittade bara sig runtomkring, gäspade och gäspade, sen sov han en liten stund 😊


Jag fick låna honom en liten stund – åhhh de goa tjocka benen ❤️❤️❤️

Tack Henke och Amanda för en väldigt fin doptillställning 😘. Orkade tyvärr inte smaka på alla de 25 sorters kakorna😂 (kanske hade gått om ni inte bjudit på en så god fisksoppa före) 😜❤️

8 svar till “Fest och barndop = en tuff helg ”

  • Ja visst hade det varit häftigt 😃 olika färg beroende på vilket humör man är på 😂

  • Ja det ser nog så ut 😃 men de är egentligen väldigt snälla och glada, bara lite nördiga 😂

 1. Barndop var det längesedan vi var på. Verkar mer vara modernt med bara namngivelse nu för tiden. Så kul att få vara med hos er istället då :)) Kram

  • Ja barndop är fint bara man slipper högmässa 😬 det var det inte på detta som tur väl var! Och prästen var inte heller så ”högdragen”
   Ha de gott Kram😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

52. Ett år som husbilspodd!🍾 Stora Husbilspodden

I Husbilsskolan pratar vi däck, kanske inte det första man går och tänker på men otroligt viktigt. Vi pratar om vad en ställplats/camping får kosta per natt. Lyssnaren Johan Banks undrar vad vi lyssnar på i husbilen när vi kör och här kommer lite oväntade svar😂. Vi firar dessutom 1 år som podd med tilltugg och massa bubbel…och vem i gänget är det som får stå för elen i två dygn? Restips: Holsljunga Camping & Café https://holsljungacamping.se Kommaframmat: “Förrätt” (detta blir det ofta när vi kommit fram på plats i Kroatien till Kommaframbubblet) Blanda en burk Philadelphiaost med en matsked creme fraiche, en nypa grovsalt och lite vitpeppar. Rör om och rulla in osten som en rulle i smörpapper. Lägg i kylen ett par timmar. När det är dags att servera, lägg ostklumpen i mitten av fatet och strö över stenbitsrom/kaviar, hackad rödlök och hackade rädisor, vid kanterna salta kex eller potatischips Kommaframöl: Hönö Lager från Hönöbryggeriet. Fruktig smak med inslag av ljust bröd, aprikos, örter och apelsinskal. Serveras vid 8-10°C till fläsk- och lammkött eller som sällskapsdryck. 5% Nr 30590 Elmia Husvagn Husbil: https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA poddkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
 1. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
 2. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
 3. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
 4. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
 5. 48. Restips inför europaäventyr
%d bloggare gillar detta: