Denna veckan flög ju iväg!


Jag e ju så rolig 😂😂😂. Landade hemma igår kväll klockan 23, efter en intensiv jobbvecka hos våra dotterbolag i Frankrike och Luxemburg. 

Men jösses va folk det är, som är ute och reser!!! Alltså det fullkomligt kryllar av folk överallt på flygplatserna! På Kastrup var det helt galet!! 

Vi hade bara handbagage, så man i alla fall slapp att stå och vänta vid bagagebanden i en evighet! MEN jag kan ge er ett litet tips: Ta en färgglad väska, eller märk den med nått annorlunda! Det hade jag inte gjort!! 

Precis alla har en svart väska, det hade jag oxå! Jag var nära att ta fel väska när vi kom fram till Luxemburg i måndags – hade ju varit kul om man hade varit tvungen att ha herrkläder på sig hela veckan 😂. Fast det kanske hade varit ännu värre om han som fått min, skulle klä sig i mina kläder 😂 och skor 👠

Men ännu värre var det när vi kom tillbaka till Kastrup igår kväll! 15 st svarta väskor stod på vagnen och min var borta! 😳Där stod vi tills alla tagit sina väskor och det till slut bara fanns en väska kvar – den var inte min! Min såg dessutom helt annorlunda ut! OCH jag hade känt i ytterfacket – där fanns ingen laddsladd! Någon hade tagit min väska!! Jaha vad gjorde man nu då? Jag kollade för säkerhets skull i ytterfacket en gång till, så det säkert inte var min, även om att jag visste att det inte var det!!! och då visade det sig att jag hade öppnat fel fack 😂 och det var min väska 😂😂😂 vi skrattade gott en bra stund!

På min inköpslista står nu en illgul resväska!!!

Micke har agerat plastpappa hemma! Första kvällen fick jag kort på vad han fixat till middag – Findus köttfärssås på burk 😫 och spagetti…. ja vad säger man… Simons kommentar var: ”det var inte mycket köttfärs i den här inte” och han var inte heller särskilt sugen på att ta en andra gång 😬. Andra kvällen gjorde Matilda fläskpannkaka!!! 😳 Det skadar inte att vara hemifrån ibland 😂 

Det var ett fantastiskt väder där nere i veckan – 22 grader och strålande sol (inte för man var ute mycket men ändå…) och man blev ju inte mindre sugen på att åka husbil till Frankrike med alla dess vingårdar och fina små byar. Nästa år igen, måste vi bara åka dit!! 🍾🍷🇫🇷

Vet ni vad det är för gröna bollar som växer på trädet?


Det är Mistlar! 🎅🏻🌲 Fanns hur mycket som helst i Frankrike, men man får vara bra på att klättra i träd om man ska få tag i dem.

Idag var tanken att vi skulle åka upp till Hjo och gå på Oktoberfest, men av olika anledningar blir det inte så 😕. Sitter just nu och tittar på kartan (väderkartan förstås!) och funderar på vart vi ska bege oss. Lutar åt de södra delarna av landet 🔆😎 

Blekinge kanske…🚐🔆

16 svar till “Denna veckan flög ju iväg!”

  • Precis 😂👍🏻 till min ursäkt kan jag säga att har alltid brukar checka in mitt bagage annars och då är det inga som helat problem. Men nu för en gångs skull packade jag lätt – men som sagt; man lär sej!!! 😄

 1. Ha ha ha, som det kan gå! Jag har rosa väskor, både stora o små 😝 Skulle aldrig åka söderut utan ett stop i Frankrike, underbart vackert! Snart får vi uppleva det igen, även om det blir kort, bara några veckor kvar 👍

 2. Har en blå resväska med massor av klistermärken på. Har dessutom bett min kära mamma sy ett illgult band som jag knyter ihop vid handtaget på väskan. Har aldrig tagit fel väska..😉

 3. Ett bra spännband med mönster eller ovanlig färg är också bra när det gäller att känna igen sin väska lättare samt blir också en extra förstärkning av låsningen – inte kul att få hela innehållet utspritt över hela bagagebandet.

  • Sant så sant! Denna gången tänkte jag ju skippa det där bagagebandet och packade lätt lätt lätt vilket är svårt svårt svårt för mej😂 ändå gick det ju som det gick 😃

 4. Gokväll – så tråkigt att det inte blir mysiga lilla Hjo – bättre lycka annan gång hoppas vi!
  Jag som hoppats på att du skulle upptäcka hur läderhosen sprider oktoberglädje 😉 kanske köpte du ett par i smyg på er resa i somras 😅

  • Njaeeee några läderhåsen blev det inte😂
   Hjo får vi återkomma till en annan gång för det verkar vara ett mysigt ställe 👍🚐

 5. Det är hopplöst när man har en svart väska… Våra minsta resväskor är designade i nåt speciellt mönster (jubileumsväskor från Resia) och de är bra på det sättet. Våra större väskor är svarta, men vi brukar försöka hänga på något, typ nyckelringar med fransar 😉

  • Ja man tänker ju inte riktigt så när man köper väskan – då e svart väldigt neutralt och bra… men INTE bland 100 000 andra väskor 🙄

  • Håller med helt och fullt! Dessutom slipper man packa upp packa ner packa upp packa ner osv osv osv 😖
   Detsamma till er Kram

 6. 😂 jag har oxå svarta väskor. Med dataväska o handväska i handen i måndags, så glömde jag mitt bagage i säkerhetskontrollen. Började lägga ner datorn i väskan o undrade…vart la jag handbagaget?… De hade tagit undan det för narkotika kontroll, så den kom inte på bandet med mina saker o då gick jag… 😂😂

  • Jag hatar de där säkerhetskontrollerna! Va fasen – kan man bara inte bli scannad från topp till tå helt enkelt?! Suck

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: