Shopping och Takida på Liseberg

Det tog ju en liten stund innan vi fick komma in på campingen igår 😂 smidigt?!? Not! Men, men väl på plats så fick vi en bra plats (inte för nära lekplatsen 😜). Till denna campings klara fördel är att det är tryggt att lämna bilen när man ska in till stan, här är väldigt tyst och lugnt på natten och det ligger nära spårvagnen som går var tionde minut in till stan, så man får väl bara gilla läget med incheckningen antar jag 😁. En sak till som är bra föresten, -> expressutcheckningen 👍🏻👍🏻👍🏻

När vi smäckt till lite lunch och lugnat ner blodsockret, satte vi av mot spårvagnen som tog oss in till stan. Det är inte riktigt samma sak att gå och shoppande Micke, som det är med min syrra eller Matilda….. Inte så att man inte ”får” gå in i alla affärer man vill, nej då, men det är lite jobbigt med någon som går så fort man knappt hinner titta i skyltfönsterna / går bakom en i affärerna och dunkar in i ryggen på en så fort man stannar eftersom han går och surfar samtidigt 😂. Men som sagt jag fick shoppat mej en ny väska 👍🏻 Letat länge efter en lite lagom stor där jag får ner min kamera, telefon och Medicinväska 😄


Annars blev det inte mycket till shopping, det strilregnade dessutom, så vi tog spårvagnen till Liseberg för att äta lite mat och vänta på kvällens konsert.

Halvblöta gick vi in på Stjärnkrogen och åt en grillbuffe där. Den var god, varken mer eller mindre. Tyvärr kunde vi inte sitta kvar där längre än till kl 19 för där var fullbokat, men tro det eller ej; det slutade regna!!!!! Jag hade ju i detalj studerat Yr.no, Krart.se och SMHI och det skulle regna till kl 22, men de hade fel!!! Vilken lycka!!! 😍

Jag som aldrig åkt Balder innan, hade vid något tillfälle sagt att, ”ja, den kanske vi kunde åka nån gång!” Det nappade Micke på! Vi skulle åka! Där och då! 😁 


Vad som var bra, p g a vädret, var att där inte var några köer på någon av attraktionerna 👍🏻😄. Vi köpte 8 åkkuponger för 160kr 😳 och åket varade i knappt 5 minuter 😳😁😝. Hmmm tur man inte är där för ofta, men den var rolig! Går det bara upp och ner kan jag åka, men går det runt – typ kaninresan, blir jag grön i ansiktet😂 

SEN var det dags för konsert!


Och solen kom nästan fram en liten stund 😊

Sen dånade de igång! Ler bara jag tänker på det. Basen dunkade i bröstet på en och de var precis så bra som jag önskat det var! 


Robban (han som sjunger) var helt galen, var ute och sprang i publiken, plötsligt dök han upp precis framför oss där vi stod 😄

Sjukt bra konsert! 

Precis när den var slut började det duggregna, alltså vilken tur vi haft med vädergudarna!!! 

Om en stund ska vi åka och titta på Tall ship regatta ⛵️. Ha en go lördag allihop 😎

7 svar till “Shopping och Takida på Liseberg”

  • Mycket härligt!!! Lite regn men mestadels uppehåll
   Ni har det oxå härligt ser jag 🙂
   Ha de gott i värmen och njut lite för oss oxå
   Kram

 1. Jag har slutat att shoppa med källartrollet. Shoppar man med honom så måste man handla oavsett om man vill eller inte, annars gnäller han…. -va, sprang du där inne i en timme utan att köpa nåt?!?! Men du fick tag i en riktigt snygg väska! 👍
  Idag ska vi till Väla men då går vi var för sig! 😂
  Inget kul med regn när man åker på utflykt, men ni hade ju en väldans tur som fick uppehåll!

  • Ja de tillför inte mycket om man säger så 😂😂😂
   Möjligen kan de bära lite kassar 😉
   Lycka till med shoppingen på Väla 🔆😎💸💸💸

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

53. Getingfällor, restips och ett oväntat samtal Stora Husbilspodden

I husbilsskolan får vi lära oss om olika värmesystem i våra husbilar. Det blir fläskpannkaka i omniaugn, lyssnarmail och en väldigt god kommaframöl. Peter har fått ett oväntat samtal om sin nya husbil som han väntar på, och i restipset får vi följa med Maria o. Christian Stadling till Danmark. Elmia Husvagn Husbil https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA podkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
 1. 53. Getingfällor, restips och ett oväntat samtal
 2. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
 3. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
 4. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
 5. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
%d bloggare gillar detta: