Varför bor man på camping???

Idag e vi leeediga! ☀️ Det är nämligen så att Takida spelar på Liseberg idag kl 20:00 och för att vi garanterat skulle komma dit i tid, tog vi helt enkelt ledigt! 

Vi åkte hemifrån redan i går kväll (det är ju sååå långt 😂) och hamnade på Ställplatsen i Lerkil


En trevlig liten ställplats direkt vid havet, det enda lilla ”men:et” var att det blåste 7 m/s och man kan väl säga som så att utan öronproppar hade man inte sovit en blund! Vinande linor från båtarna, flaggor som lät som det regnade, ja alla ljud man kan tänka sig från en småbåtshamn i blåst helt enkelt 😝. MEN jag åker ju aldrig hemifrån utan öronproppar (av andra orsaker….. 🙄) så sov ändå hyfsat gott.

Idag var det ju inte så långt till vår slutdestination -> Lisebergsbyn, så vi var framme redan kl 12. Men tror ni för den sakens skull vi kunde checka in?? No no no! Incheckning är kl 13:00 – ”det är fullt” sa tjejen i receptionen. Vi gick då en runda på campingen…. Fullt??? 😂😂😂 Jo tjena!

Vi gick in till receptionen igen, men nu var det så att man inte kunde checka in förrän kl 13 eftersom de fanns de som bokat platser och de visste inte vilka som var lediga än… Eller nått sånt. Så vi fick vackert gå ut i husbilen och sätta oss för att vänta en timma 🙄

Varför finns det ingen bra ställplats i Göteborg där man kunde bott istället 😟

8 tankar

 1. Hej. Liseberg har ju en ställplats längre upp på berget. Är helt ok. Finns ström. Men ingen toa 😮 Men om man behöver så finns det ju nere på campingen. Vi har sovit på ställplatsen flera gånger då det är ”fullt” på campingen. Hade kompisar som låg nere på campingen. Och då hade dom sagt att det var fullt. Men det blev aldrig fullt… Väldigt konstigt?

  1. Vi har varit och tittat på den ställplatsen, och den verkar ju helt ok men hört där skett en del inbrott 😳 Vet inte om det är ett stort problem men man är ju lite försiktig….
   Campingen gör ju tyvärr precis som de vill, bara att gilla läget 😎 men annars är den ju väldigt bra

 2. Kungälvs ställplats vid Bohus fästning . Buss går ofta ofta direkt till huvudentrén Liseberg . Och i Göteborgs gästhamn vis operan kan även husbilar stå minns ej om det var på västra eller östra sådan vid Viking fartyget .. Men lite alternativ finns det . Ha en trevlig helg Helena

  1. Kungälv har vi varit i men inte på ställplatsen, gick bara förbi och den såg fin ut. 👍
   Nere vid gästhamnen är vi nog lite för försiktiga för att stå… 😁 men tack för tipset 😊

 3. Hade inte ställt mig vid operan, där har polisen problem med lösdrivande ungdomar. Skrivs mkt om det i tidningen.
  Men tänk om någon av hamnarna utåt nya varvet/ långedrag skulle erbjuda ställplats, vilken vinn vinn situation det skulle bli 😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.