Varberg x 2

Idag har jag njutit av en av de sista fredagar jag är ledig! Ska nämligen börja jobba heltid fr o m 1 oktober. Det har jag inte gjort sedan….. 1997!!! Det blir…. lite annorlunda 😄 men idag har jag njutit 🔆 i sommarvärmen! Helt otroligt underbart! 25 grader varmt 🔆

Efter att ha städat huset och tvättat ett par maskiner tvätt, (hur mycket som helst får man ju inte njuta, även om jag gillar att tvätta 😉) så åkte jag och Matilda till Varberg för att shoppa och äta lite go-lunch 😊. Hon körde så jag fick en Eriksberg 🍺 till den goda lasagnen 😊


Men nån vidare shopping blev det inte 😣 men det var mysigt i alla fall 😊

Nyss fick jag precis bokningsbekräftelse från den sista campingen inför nästa års Kroatien resa 😂 WHAT säger ni säkert, MEN vill man garanterat ha bra platser under högsäsongen får man vara ute i god tid vill jag lova!!

Det har inte varit helt enkelt kan jag säga, eftersom barnen kommer flyga ner en vecka så ville jag verkligen att de skulle bli bra! MEN tror ni att de bästa platserna närmast havet var lediga??? 11 MÅNADER före vi ska åka – nop! Inte på en enda av de campingar jag mailat! Och jag har mailat rätt många!! Men vi fick helt ok platser ändå (hoppas jag)! 

Först blir det Zaton i Zadar 5 nätter


Därefter var tanken Belvedere i Trogir, men där blev jag djupt besviken! Den campingen sänkte sig rejält i mina ögon!! Man var tvungen att boka en hel vecka om man ville ha Premiumplatserna – fy va dåligt! Det sista de sa var att jag kunde höra av mig två veckor före vi skulle komma, så skulle de se om de hade någon plats – Tack men nej tack!!! 

Så det var bara att tänka om! Pag var ju fint…. vi var ju där förra året på Camping Strasco 👍🏻 och där finns ju en camping till på ön – Simuni, där vi inte varit. Sagt och gjort, det var där jag fick ok idag 😎, 5 nätter.


 Sen skickar vi hem de små barnen 🛫 och kör vidare till Mali Losinj och camping Cikat, 


är där i ett par dagar, innan vi styr kosan hemåt igen 😎🚐

Så nu kan man bara somna in, och njuta av de sista husbilshelgerna i höst (det är ju faktiskt en hel del kvar på säsongen!) 😄 mycket inplanerat -> Takida 🎤, Oktoberfest🍻, ELMIA!!!🚐 Kräftskiva 🍤m.m 

Bara nu Micke kommer från jobbet nån gång, så ska vi åka till Varberg (igen 😂) för imorgon är det vinfestival i Apelviken 🍷😎. 

På kvällen kommer min syster och hennes sambo på ”grillparty”. Det ska bli jätteroligt! De har faktiskt inte varit ”hemma hos oss i husbilen”!!! 😳 Så det är verkligen på tiden!! Dessutom säger väderprognosen sooool 🔆👍🏻😎 Hääääääärligt!!! 

Ikväll funderar jag och Simon på ett bad i havet! Har inte badat i Sverige än i år, så det är kanske dags?! 😁

16 svar till “Varberg x 2”

 1. Jag har försökt ett bra tag, att komma ned och bara jobba heltid, men det är nästan omöjligt. Däremot har vi fördelen, att åka på semester första dagarna i juni. På lågsäsong behöver vi inte boka. I högsäsong förstår jag att ni måste göra det.

  Om jag skulle boka plats och färja, vore semestern förstörd för mig. När vi kom till första campingen förra året, sa vi att vi stannar sju, åtta dagar. Vi stortrivdes och det blev arton dagar. Det har även hänt motsatsen, om vi inte varit nöjda. En gång i Spanien åkte vi efter en natt. Då slog jag ihjäl ”359 flugor” när vi skulle äta middag.

  • Kan säga att de där ”lediga” dagarna oftast är betydligt stressigare än när man jobbar!! 😂 Jag är tidsoptimist så jag trycker in så mycket jag bar kan – ska bli lite skönt att jobba då istället faktiskt 😂
   Jag har googlar mycket på campingar, så de vi bokat är noga utvalda, 🤓 men visst kan man ha otur ändå och inte trivas. Men i så fall kör vi därifrån 👍 stanna längre kan vi inte för vi har för kort semester helt enkelt!! 😁 Mer semester åt folket!!! 😎

 2. Himmel å pannkaka! Inte redan….. vi som aldrig bokar, men i sommar ångrade vi detta ett par ggr då vi inte fick plats på fina ställen. Men vem visste vi skulle hitta dem… 😂
  Ha så trevligt i Varberg!

 3. Underbart med planering! Men vad skall ni göra hela vintern när Du inte kan planera? 😳
  Vi har bara hunnit till att längta efter hösthelgerna. Planerar en natt i H-stad eller Hönö lö-sö nästa helg för att testa den nye 😁… Ses på Elimia!

  • Jag hittar nog på nått 😂
   Då kanske vi ses nästa helg för då ska vi på Takida på fredag kväll sen tänkte vi åka till Hönö på lör-sönd 😃 Frågan är väl bara om där finns plats…. Man borde få boka 😜
   Spännande med ny bobil 👍😝

 4. Oj! Heeelt otroligt att det är fullbokat så långt i förväg! Intressant!!! Själva har vi nog aldrig bokat, men så får vi inte alltid de bästa platserna heller 😉

  • Jag tror egentligen inte att det är fullbokat! 👿 jag tror se håller på platser till ”långliggare” men det är min egen lilla teori….
   Det var ju samma när man åkte charter – var man inte ute i god tid fanns inte mycket kvar att välja på… Eller julbordet på Liseberg, det bokade jag i Maj 😂😂😂

 5. Svårt att vara spontan när man måste boka tidigt 😉 Men tur att ni vet vad ni vill ha och har fått ihop det. Bara att börja längta till nästa sommar

 6. Wow nästa semester utstakad o klar😊Känner mig nästan lite stressad när jag läser det, har precis landat i att denna underbara semester e slut och nu får vi njuta av en höst med härliga husbilsturer på helgerna😊 Vi får nog köra mer på spontanitet ev kanske boka någon camping till sommaren, så funkar vi😉 Men en liten partyhelg får vi allt få till snart🍷🍻🔦 Ni kommer säkert att få en underbar resa och kul att barnen får ta del av den också. Kram på er☀️

  • Japp nu lutar vi oss tillbaka och räknar ner till nästa sommar 🔆
   Men hösten är inte dum den heller, bara vi får lite sol 🍁🍂
   Vi måste absolut få till en liten partyhelg!! Vi måste nog boka in nått! Fram med kalendern 😉🍾

 7. Åh så härligt de låter. Längtar alltid tillbaka till Kroatien. Hoppas att de inte är så mycket mygg på zaton har hört att de området runt är väldigt myggvänligt 😡

  • Var mygg överallt i Kroatien i år tyckte jag. och alla var på mej!!! Nästa år ska vi ha med en sån där man sätter i eluttaget (eller som går på gasol) Inga mer mygg här inte!!!

 8. Toppen – då har ni en ordnad vecka med barnen att koppla av på nästa sommar 👌.

  Men minsann har Hönö vart på tapeten till helgen här också 😄 dit längtar M och vi har inte hittat dit än i år.

  Gissar att Vinfestivalen i finsommarväder var super – hur många 4:or hann du med 😉🍷

  • Jag tappade räkningen efter första stället 😂😂😂
   Skämt å sido vi stod faktiskt mest i kö 🙄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: