Magisk kväll i Marstrand

Efter en hektisk vecka på jobbet, var det så äntligen fredag! Husbilen stod packad och klar, Simon var redo, så det var bara hem och byta bil 😊. Ett pitstopp på ca 10 min (knappt 😄) sen var vi iväg! En olycka på E6 gjorde att vi fick köra inom Kungälv centrum 😞. Hungriga var vi och solen sken på en blå himmel – vi ville bara komma FRAM!

Väl framme blev det ju ingen större överraskning när vi såg att hela ställplatsen var full 😫! Blev en del överläggning, om vi än en gång skulle chansa och ställa oss utanför, på personbilsparkeringen, över natten och sen köra in imorgon bitti när någon flyttade sig. Eller…… ta soptunneplatsen…. Det blev det sista 😂😂😂 Nu kommer den nakna sanningen!!! Hur ställplatsens baksida ser ut 😄


MEN!!! Det är såååååå värt det, för framsidan är så mycket bättre


Säg den ställplats som har en sån här utsikt?!


En svanfamilj blev nyfikna på oss


Det var helt och hållet vindstilla – otroligt!!! 

På vägen hem i torsdags hade vi kört inom Mostorps gårdsbutik (mellan Slöinge och Getinge) och köpt grillspett av högrev, förkokta – sååååååå goda!!!! Dessa grillade vi nu (inte på Cobben faktiskt för här behövdes mat snabbt!!!! Då är det gasolgrillen som åker fram 😂 bra att ha två grillar med sig 👍🏻). Sen satt vi ute till halv elva!!!!!


Som sagt – helt magiskt!!! Ser ni svanen som simmar in i blänket från månen? 

I morse var jag ju bara tvungen att ta en takluckebild – det måste man göra när man är i Marstrand 😄


Så ni förstår – det gör inte så mycket att vi gick soptunneplatsen 😄🔆 bara man inte tittar bakåt. 


Idag kanske vi byter plats, annars duger det bra här åt oss! Sen åker vi färjan över till Marstrands ön för där är det sekelskiftesdagar – klädparad och bad i badkläder från sekelskiftet, m.m.  Man behöver nog mycket kläder på sig för att bada idag!!!! Huuuu va kallt

God lördag på er allihop 🔆

10 svar till “Magisk kväll i Marstrand”

 1. Underbara bilder 🙂
  Fint väder har vi idag, lördag, också. Ser framemot lite bilder på hur ni har det på sekelskiftesdagarna
  Många hälsningar
  Torbjörn

  • Det fina vädret varade inte så länge 😁 men regnvädret tog slut det oxå och på kvällen kunde man faktiskt grilla ute 😊

 2. Alla vi som jobbar till sen fredagseftermiddag, straffas helt enkelt ut från ställplatser och parkeringar. Borde vi inte ha företräde istället? Vi arbetar och försörjer ju oss och landet, tycker jag. Trevliga bilder var det i alla fall.

 3. Men va roligt att ni fick er en plats ändå. Tänkte faktiskt på er när vi stod vid Lundåkra. Där blev det fullt fort…vid typ 15 fanns nog ingen plats kvar. Jag undrade hur ni överhuvudtaget får någon plats som kommer efter erat jobb. Jag är glad att ni fick plats. Njut i helgen o kram till er.

  • Ja inte är det lätt inte! Man får ha rejäl tur!! Det har vi ibland och ibland inte… Därför gillar vi bokningsbara ställplatser, men det finns inte många!! 😁

 4. Fint att det ordnade sig! Vi planerade träffa campisar i Motala men i höjd med Gränna fick vi besked att det inte fanns utlovad plats så vi fick tänka om och tog in på superfina Bauergården och fortsatte till Motala på lördagen åter för utlovad plats och vi fick plats ☺ Det blev både lite hantverksmarknad och bluesfestival och umgänge och fint väder – men vi håller med om att det är trist att det är fullt och fullbokat före man ens hunnit sluta jobbet på fredagar – hoppas ökning av ställplatser kommer ifatt ökningen av husbilar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

53. Getingfällor, restips och ett oväntat samtal Stora Husbilspodden

I husbilsskolan får vi lära oss om olika värmesystem i våra husbilar. Det blir fläskpannkaka i omniaugn, lyssnarmail och en väldigt god kommaframöl. Peter har fått ett oväntat samtal om sin nya husbil som han väntar på, och i restipset får vi följa med Maria o. Christian Stadling till Danmark. Elmia Husvagn Husbil https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA podkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
 1. 53. Getingfällor, restips och ett oväntat samtal
 2. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
 3. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
 4. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
 5. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
%d bloggare gillar detta: